Geri

Nerde kalmıştık Samsun'um!

Ekibi görünce 'BEN DE BURDAYIM' demekten kendimi alamadım. Ne diyeyim, bir dönem gazetemizi de kurarken bir araya geldiğimizde ki heyecanın aynısı.

06:52:44 | 2021-10-26
Okan DİLEK
Okan DİLEK      okan.dilek@gazeteekip.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Ekibi görünce 'BEN DE BURDAYIM' demekten kendimi alamadım. Ne diyeyim, bir dönem gazetemizi de kurarken bir araya geldiğimizde ki heyecanın aynısı.

Yani azalmamış hatta özlemi içimizde daha da artmış. Anladım ki bizde ki 'EKİP RUHU' bir başka, bir büyük eylem hareketi bitmeyen, tükenmeyen gazetecilik aşkı. Köprünün altından çok sular aktı. Akan sularla birlikte giden, yitenler, ardından üzülerek baktıklarımız, kalanlar, çoğalanlar derken EKİP dediğimiz tüm duyguyu taşıyanlar yine bir arada.

Sevgili Fatih Çakır kardeşimin bu heyecanı ve çalışmasına ortak olmamak mümkün mü? Samsun’da yarım bırakılmış, gıdı gıdı yazılar, banalleşmiş klasik kalem oynatmalar, ondan, bundan, şundan söz edilmemiş, anlatılmamış, güdük kalmış ne varsa EKİP'de hepsi Samsun adına gün yüzüne taşınacaktır.
Elbette ki yazacaklarımız var, elbette ki anlatacaklarımız bitmedi, elbette ki bu şehri hor kullanmaya çalışanlara söyleyeceklerimiz olacak. Bu EKİP öyle bir EKİP ki daima hiç kimsenin cesaret edemediği duruşu gösteren yazar ve personelden oluşmuştur. Bugün de aynı duygu ve düşünceye sahip değerler bir arada. Yani söz Samsun ise işte orada EKİP her zaman var olmuştur.

Çok değerli okurlarımız, kaleme alacağımız, cesaretle üzerinde duracağımız konuları kamuoyu ile paylaşacak, yıllarını mesleğin tozlu yollarında kendini kirletmeden, paçasına çamur sıçratmadan daima bu anlayışla başı dik, göğsü yukarda sizlerin karşısında olmuş değerli yazarlarımız ve haberci arkadaşlarımız yine en iyisini sizlerle paylaşmayı sürdürecek.

Peşin peşin söyleyeyim bu alanda yazılacaklar bazılarını memnun etmeyecektir. İşte EKİP’in özelliği de bu oldu her zaman. Birilerini mutlu ve memnun etmek değil, SAMSUN'UMUZUN mutlu ve yaşanabilir bir şehir olmasıdır tek amaç. Biz Samsun'umuzu teröre, haine, hırsıza, vatan hainine yedirmedik, yedirmeyeceğiz. Bu EKİP'e, bu kadroya ister cephanelik deyin, ister mühimmatı hiç bitmeyen silah. Karadeniz'de hiçbir zaman silahı laf olsun diye taşımadık. Biz silahı düşmana karşı savaşmak için kullandık. Karadenizlinin de, Samsun’un da özünde daima bu olmuştur. EKİP işte bu amaç ile bir araya gelmiş güçlü silahlardan oluşmaktadır. Samsun’un daha yaşanabilir bir kent olması, çağdaş başarılı yöneticilerin elinde modern bir kent olmasını sağlamak bizlerin yani EKİP’in en temel görevidir. Bizde bitmez EKİP anlayışı. Merhaba Samsun'um.
NERDE KALMIŞTIK….





Yazıyı Sesli Dinle