Geri

Samsun ASKF’de örnek davranış

Zaman zaman yaşanan gerginliklerin, saha içinde yaşanan istenmeyen davranışların bir anda unutulduğu ve Atakum Belediyespor U16 takımının final maçında etrafında toplanılmış olması önemli bir fotoğraftır.

11:05:36 | 2022-07-10
Okan DİLEK
Okan DİLEK      okan.dilek@gazeteekip.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Türkiye U16 Futbol Şampiyonası finalinde Samsun Atakum Belediyesi ile karşı karşıya gelen Kurtköy Spor rakibini yenerek 2021-2022 sezonunun şampiyonu oldu.
Kurtköy’ün şampiyonluğu kadar Samsun'umuzun güzide takımlarından Atakum Belediyespor'un Türkiye'ye adımızı duyurmuş olması da şampiyon olmuş kadar bizler için önemlidir.

Bugün adını haber bültenlerine, gazetelere ve internet haberciliği yapan sitelerin SPOR sayfalarına, TV'lere her hafta adını altın harflerle yazdırıyor olmak maddi manevi bir kazancın da sonucudur aslında.

Mesela Medya Takip Sistemi yapılan bir haberi abonesi için toplar ve abonesi olan müşterisine gönderir. Bu haberlerin parasal değeri vardır. Yani şöyle der Medya Takip Sistemi; Eğer ki siz bu boyda, bu ebatta ve bu şekilde bir ilan vermiş olsaydınız Döviz cinsinden şu kadar Dolar ve Euro ödeyecektiniz. Bu haberin değeri Şu’dur’ diye de çıkan haberin hemen kenarında fiyatı belirtilir.

Atakum Belediyespor başta olmak üzere U16'da mücadele veren diğer takımlarımızın elde ettiği galibiyetler ve başarılı sonuçların duyurulmasının sağlanmış olması yüzbinlerce Dolar-Euro'luk hiç bir bedel ödemeden tanıtımı yapılmış olmasının da altına imza atılmıştır.

Binlerce kere kutlar ve tebrik ederim. İşin bu yanını düşünmemiş olanlar için bu küçük aneknotu hatırlatmak istedim.

Diğer yandan Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Temsilcimiz, finale ve gruplara kalamamış tüm takımların Kulüp Başkanları, Antrenörleri Atakum Belediyespor’un final mücadelesinde daima yanında olmuş, bu fotoğraf göğsümüzü kabartmıştır. Başarıyla tamamlanan bir sezon sağduyunun, dayanışma, sevgi, saygı ve hoşgörünün eseri olmuştur.

Bu güzelliği ortaya koyan başta Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şener Aydın olmak üzere, İl Temsilciğinde kusursuz denilecek hazırlıkların altına imza atan Hasan Özbulut, maçların adaletli ve adil bir şekilde yönetilmesinde tüm iyi niyetini ortaya koyarak sorunsuz maçların oynanmasını sağlayan Samsun Hakemlerini yürekten kutluyorum.

Zaman zaman yaşanan gerginliklerin, saha içinde yaşanan istenmeyen davranışların bir anda unutulduğu ve Atakum Belediyespor U16 takımının final maçında etrafında toplanılmış olması önemli bir fotoğraftır.

ASKF Başkanı kadim insan ilk başkanlığının seçildiği gün gibi yanında daima durduğum futbol adamı Şener Aydın'ı bir kez daha çıkarsız, hilesiz, kayırmasız, memleket duruşu gibi Samsun Amatörünü temsil ediyor olmasından dolayı kutluyorum.

Ne güzel ne güzel

 


okan dilekaskfatakumatakum belediyesporşener aydınhasan özbulutamatörfutbol


Yazıyı Sesli Dinle