Geri

Çakallar!

Çakallar sürü ile dolaşır. Böyle bir sürünün Samsunspor'u yemek, tüketmek ve işini bitirmek için dolaştığı tarihinde görülmemiştir.

07:38:54 | 2021-12-01
Okan DİLEK
Okan DİLEK      okan.dilek@gazeteekip.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım’ın son açıklamasının son satırında ki cümleye takılmadan edemedim.

Başkan Yıldırım;

-Kulübü Çakallara Emanet etmem ! diye açıklamasının son satırına bu ifade ile nokta koydu.

Sahi Kim di bu çakallar?

Samsunspor’un en zor gününde taşın altına elini koyup, bulunduğu yerden daha yukarı çıkartmak isteyen çabaların çoğumuz yakın tanığı olduk. Bir süreçte diplere vurduğumuz olmuştur, bu dönemde bile şahit olduğumuz gibi kulüp içi ve çevresinde 'Çakal' göründüğünü söylemek zor.

Samsunspor’a hizmet etme yarışında sırada bekleyenler olabilir, bu heyecanı yüksek yaşayarak kendisine davet gelmesini bekleyenler olabilir. Bu durumda olanların 'Çakal' olma ihtimali nedir?

"Yeteneksiz, beceriksiz, acemi, iş bitiremeyen” denilmiş olsa anlaşılır. Ancak 'Çakallar' denilince Samsunspor’un tarihinde hiçbir zaman 'Çakal' diye adlandıracağımız bir hizmetkârın yer aldığını ne gördük, ne duyduk.

Kurt yönetici, iş bitirici üye, cesaretli ve kararlı başkanlara sanırım 'ÇAKAL' denilmesi düşünülmeyecektir elbette.

Yüksel Yıldırım Başkanın 'Çakallar' diye ithamda bulunduğu kesim ve şahsiyetler kimler olabilir? Biz de merak ediyoruz. Bu çakallar işaret parmağı ile gösterilebilir mi?

Samsunspor’u Çakallar sardıysa maçlarda ki binlerce koruyucu gücü görmezden gelip, ÇİTİ aşmayı düşünecek kadar aptal değildir bu çakallar.

Çakallar sürü ile dolaşır. Böyle bir sürünün Samsunspor'u yemek, tüketmek ve işini bitirmek için dolaştığı tarihinde görülmemiştir.

Kötü yönetim gösterildiği iddia edilen sezonlarda ki başkan ve yöneticilere miydi bu gönderme? Yoksa kendisinden sonra mümkün olabilecek yöneticilere mi?

Samsunspor hiçbir zaman sahipsiz kalmamış, kalmayacağını en berbat sezonlarda bile bu ruh ortaya çıktığını biliyoruz.

En kötü gün ve sezonda bile Tekerlekli Sandalyesinde Samsunspor’un başkanlığını yapmış olan rahmetli Emin Kar kaptan buna en güzel örnektir.

Bir çıkış arandığı dönemde Samsunspor’un yükselişine ivme kazandırmak için bugün kulüp başkanlığında yer almış olmayı, bir başka diğer gözler, bir sıfat yakıştırması yapmak istese sanırım en güzel sözü ve kelimeyi yakıştıracaktı bugün sizlere.

Dün böyleydi, yarın da böyle olacak. Yani Samsunspor’da Çakallara yer yok, Samsunspor'da hiçbir zaman Çakal zihniyette ne başkan olmuştur, ne yönetici çakal zihniyetinde kulüpten içeri girmiştir.

Samsunspor her zaman kaliteli, asil futbolu bilen, kamuoyunun da destek verdiği, sevgisini tribünlerden gösterdiği adam gibi adamlar kulüpten içeri girmiş olup, görevlerini en güzel şekilde yerine getirmiştir.


Okan DilekSamsunspor


Yazıyı Sesli Dinle