Geri

Yakakentli muhtardan örnek davranış

Yakakent'e bağlı Asmapınar Mahallesi Muhtarı Sadık Okur, hem bir aylık maaşını depremzedeler için AFAD'a bağışladı hem de diğer muhtarlara çağrıda bulundu: "Siz de bir aylık maaşlarınızı bağışlayın."

11:32:33 | 2023-02-09


Haberi Sesli Dinle

Samsun'un Yakakent ilçesine bağlı 322 nüfuslu Asmapınar Mahalle Muhtarı Sadık Okur, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlara yardımda bulunmak üzere bir aylık muhtar maaşını bağışladı.

Yakakent İlçesi'nde Asmapınar Mahallesi'de yaptığı güzel çalışmalar ile mahalle halkının beğenisini toplayan Muhtar Sadık Okur, tüm Türkiye'nin seferber olduğu deprem felaketinden etkilenen depremzedeler için örenk bir davranışa imza attı. Muhtar Okur, bir aylık maaşını depremzedeler için bağış yaparken, Türkiye'deki tüm muhtarlara da bir aylık maaşlarını bağışlamaları çağrısında bulundu.

Örnek davranışa imza atan Muhtar Okur, "Kahramanmaraş ve 10 ilde meydana gelen deprem felaketinden etkilenen vatandaşların yaralarının sarılabilmesi için bir aylık maaşımı bağışladım. Türkiye'deki tüm muhtar arkadaşlarımın da bir aylık muhtar maaşlarını T.C. İşiçleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) hesabına bağışta bulunmalarını çok rica ediyorum" dedi.

Haber: Mustafa KAHYA / YAKAKENT


samsundepremkahramanmaraşpazarcıkgaziantepmalatyadiyarbakırkilisadıyamanşanlıurfaafadsamsun haberlerideprem haberyakakentmuhtarbağış