Geri

KAVSİYAD'dan deprem bölgesine konteynır ve kurtarma ekibi

Önceki gün deprem bölgesi Kahramanmaraş’a yardım tırını yola çıkaran Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği (KAVSİYAD), bu kez deprem bölgesine kurtarma ekibi ile konteynır gönderdi.

09:15:46 | 2023-02-09


Haberi Sesli Dinle

KAVSİYAD, Türkiye’yi etkileyen deprem felaketinden zarar gören illere yardım göndermeye devam ediyor. Daha önce depremin merkezi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine yardım tırı gönderen KAVSİYAD, bu kez yine 4’er kişiden oluşan 3 kurtarma ekibini Hatay'a, konteynırları ise Elbistan'a gönderdi.

KAVSİYAD Başkanı Serdar Yerişkin ayrıca, Kahramanmaraş merkezli büyük depremden kurtulan bir aileyi de misafir ederken, depremde evleri zarar gören ve Samsun'a dönmek isteyen depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını da karşılayabileceklerini söyledi.

BARINMA İHTİYAÇLARINI KARŞILAYABİLİRİZ
Yaşanan acıların el birliğiyle hep birlikte sarılacağını belirten KAVSİYAD Başkanı Serdar Yerişkin, "Depremden kurtulan Cengiz hocam ve ailesini misafir ettik. Depremden zarar kurtulan ve Samsun'a gelmek isteyen ailelerin de imkanlarımız ölçüsünde barınma ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız" dedi.

KURTARMA EKİBİ VE KONTEYNIRLAR YOLA ÇIKTI
Başkan Yerişkin, "Depremde kurtulmayı bekleyen canlarımızı kurtarmak için 4’er kişiden oluşan 3 kurtarma ekibini Hatay'a yardım için yola çıkardık. Allah kardeşlerimize güç kuvvet versin. Ayrıca, deprem bölgesinde mağdur vatandaşlarımızın barınmaları için konteynerimizi taşıyan tırı Elbistan’a yola çıkardık. Bu seferberlik haline, malı ve canıyla katılım sağlayan tüm KAVSİYAD üyelerinden ve KAVSİYAD'a güvenip yardımlarını ulaştıran herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.


samsundepremkahramanmaraşpazarcıkgaziantepmalatyadiyarbakırkilisadıyamanşanlıurfaafadsamsun haberlerideprem haberkavakkavsiyadserdar yerişkin