Geri

Üç ilin birleştiği sınırda badminton etkinliği

Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonuyla Salıpazarı Tahnal Ortaokulu’nda badminton etkinlikleri düzenlendi.

11:09:12 | 2021-11-07


Haberi Sesli Dinle

Badminton Federasyonu tarafından gönderilen badminton hediyeleri Samsun-Ordu-Tokat sınırına yakın konumda bulunan Salıpazarı Tahnal Ortaokulu’na teslim edilerek geleceğimizin teminatı olan öğrencilere yönelik badminton eğitimleri verildi.

ORDA BİR KÖY VAR UZAKTA
Badminton Federasyonu tarafından hayata geçirilen “Orda Bir Köy Var Uzakta O köy Bizim Köyümüzdür” Projesi kapsamında Tahnal Ortaokulu’nda etkinlikler düzenlendi. Öğrencilere Badminton Antrenörü Tuğçe Tat tarafından badminton hediyeleri verilerek badminton sporu tanıtıldı. Etkinliklerde ilk defa bu sporu yapan öğrencilerin bir hayli eğlendikleri ve mutlu oldukları gözlemlendi.

BADMİNTON YAYILIYOR
Badminton Antrenörü Tuğçe Tat, Salıpazarı ilçesinde okullarda birçok spor etkinlikleri yaptıklarını belirterek, özellikle dezavantajlı okullara yönelik olarak Badminton Federasyonu tarafından da projelerin olduğunu ifade etti. Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Badminton Federasyonu’na teşekkür ederek badmintonu yaymak için çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.
Köksal ÖNER


badmintonsalıpazarı