Geri

Tufan İpek yazdı: BAŞKAN!

Gazete Ekip yazarı Tufan İpek, köşe yazısında İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı kaleme aldı. İpek, yazısında Demirtaş'ın, ünlü siyasetçi Osman Bölükbaşı’nın dediği gibi ‘Zengini hayırsız evlat, fakiri süslü avrat, siyasetçiyi kuru inat bitirir!’ sözünü gayet iyi bildiğine vurgu yaptı.

09:24:07 | 2022-08-06


Haberi Sesli Dinle

Tufan İpek köşe yazısını bu sefer İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a ayırdı. Yazısında Demirtaş'ın, 'düz bir başkan' olduğunu ifade eden İpek, "Politika adı üstünde; iki yüzlülük demek. Başkan bunu beceremiyor.
İki yüzlü olamıyor. Ne de olsa Kavaklı. Mayası sağlam" dedi.

HESAP KİTAP ADAMI
Başkan Demirtaş'ı fazla tanımadığını, çayını, suyunu içmediğini belirten İpek, "Başkan için kime sordumsa; 'biz adama oy attık. Biz hırsıza, yandaşa, belediyeyi talan edenlere oy atmadık' diye konuştular… Başkan Demirtaş; İlkadım için düşünen, İlkadım için çalışan, İlkadım için kafa yoran bir başkan. Adeta bir hesap kitap adamı başkan. CV’si çook sağlam başkanın. Onun için O’nu eleştirirken aynaya bir bakmak lazım" ifadelerini kullandı.

İNAT DEĞİL
Tufan İpek yazısında, şu ifadelere yer verdi: "Asla kin gütmeyen, gazeteciyle kavga etmeyen, gazeteciye mikrop demeyen bir başkan Demirtaş. Ortak akılla belediyeyi yönetmeye çalışan ender başkanlardan biri. Büyükşehir Belediye Başkanı gibi inat değil, 'ben yaptım oldu' demiyor. Demirtaş, ünlü siyasetçi Osman Bölükbaşı’nın dediği gibi ‘Zengini hayırsız evlat, fakiri süslü avrat, siyasetçiyi kuru inat bitirir!’ sözünü gayet iyi biliyor. Unutulmamalı ki; Demirtaş iktidarın hiç bir gücünü belediyesinde kullanamıyor. Bu Anadolu evladını, bu bağrı yanık başkanı, bu cesur, bu yılmaz demokratı, her şeye rağmen alkışlıyorum!"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Devamını okumak için tıklayınız


tufan ipekilkadım belediyesinecattin demirtaş