Geri

Tekkeköy'den deprem bölgesine dualarla uğurlandı

Tekkeköy Kaymakamı Dr. Polat Kara, İl Milli Eğitim Müdür Dr. Murat Ağar, Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ve vatandaşların katılımıyla toplanan yardım malzemesi Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesine ulaştırılmak üzere dualarla yola çıktı.

11:03:06 | 2023-02-12


Haberi Sesli Dinle

Samsun Valiliğinin himayelerinde AFAD Koordinesiyle Tekkeköy Kaymakamlığı ve Tekkeköy Belediyesinin başlatmış olduğu yardım kampanyasında bağışlanan battaniye, katalitik soba, tüp, hazır giyim, çocuk montu, bebek maması ve temel gıdalardan oluşan malzemeler, Tekkeköy İlkokulu Spor Salonunda toplandı. Tırlaka yüklenen yardım malzemeleri dualarla uğurlandı.

‘İNŞALLAH BU GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ’
Önemli bir görevi yerine getirdiklerini hatırlatan Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, “Yardım kampanyasında öğretmen, veli ve öğrencilerimizin bağışladığı battaniye, hazır giyim, çocuk montları, bebek maması ve temel gıdalardan oluşan yardım malzemeleri, Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesine ulaştırılmak üzere, tırlarla sevkiyatı yapıldı. Öncelikle velilerimize yapmış oldukları maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bununla beraber, okullarımıza ulaştırılan yardım malzemelerinin, toplanma merkezine sevkiyatından, kolileme aşamasına ve tıra yüklenmesine, yardım eden öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve çalışanlarımıza, emeği geçen adını sayamadığımız herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah bu günleri birlikte aşacağız ve birlikte başaracağız. Önümüzdeki günlerde yeni yardım tırlarını, deprem bölgesine ulaştıracağız. Deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, zor durumda olan her vatandaşımıza sabırlar diliyorum. Rabbim aziz milletimizi, her türlü doğal afetten muhafaza eylesin inşallah” dedi.

‘DUYARLI HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Yapılan yardımların deprem bölgesine ulaştırmak üzere yola çektiğini ifade eden İlçe Kaymakamı, Dr. Polat; Kara da, “Ülkece ağır bir sınavdan geçiyoruz. Kısa zamanda organize olan ilçemiz halkına, bu duyarlılığı için teşekkür ederim. İnşallah bu zor günleri de birlikte atlatacağız. Hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

Haber: Köksal ÖNER

 


samsundepremkahramanmaraşpazarcıkgaziantepmalatyadiyarbakırkilisadıyamanşanlıurfaafadsamsun haberlerideprem habertekkeköytekkeköy belediyesitekkeköy kaymakamlığı