Geri

Tekkeköy'de ulaşım konforu artıyor

Tekkeköy Belediyesi, özellikle kırsal kesimlerde ulaşım konforunu artırıyor. Başkan Hasan Togar da, çalışmaları yakından takip ediyor.

10:16:41 | 2022-06-04


Haberi Sesli Dinle

İlçenin bir çok noktasında çalışmalar yürüten Tekkeköy Belediyesi, yolları tek tek iyileştiriyor. Başköy Mahallesi Kazancılı mevkiinde, dar olması nedeniyle araçların zorlukla ulaşım sağladığı Cami sokak'ta yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri, iki aracın yan yana geçmekte zorlandığı yolda zemin sıkışlaştırma, alt yapı ve genişletme çalışmalarını yürütürken, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar da, çalışmaları yerinde inceledi.

DAHA GÜZEL TEKKEKÖY İÇİN
Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan ve mahalle sakinleriyle de görüşen Başkan Togar, "İlçemizin dört bir yanında farklı alanlardaki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu bağlamda Başköy Mahallemiz Kazancılı mevkii Cami Sokak'ta iki aracın yan yana geçmekte zorlandığı yolumuzda genişletme, zemin sıkılaştırma ve alt yapı işlemleri ile istinat duvarı çalışmalarımız devam ediyor. Yol tamamlandığında buradaki vatandaşlarımıza daha konforlu bir ulaşım imkanı sağlamış olacağız. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için" dedi.


tekkeköytekkeköy belediyesitekkeköy belediye başkanıhasan togarulaşımmahalle