Geri

SESOB'un seçiminde Başkan Eyüp Güler'e tam destek

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Olağan Genel Kurulu'nda Hacı Eyüb Güler tekrar başkan seçildi. Tek listeli seçimde Başkan Güler, bütün oda başkanlarının desteğini aldı.

13:57:23 | 2022-05-07


Haberi Sesli Dinle

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Olağan Genel Kurulu'nda Hacı Eyüb Güler tekrar başkan seçildi. Tek listeli seçimde Başkan Güler, bütün oda başkanlarının desteğini aldı.

BAYRAM HAVASINDA SEÇİM
SESOB Olağan Genel Kurulu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Eyüp Güler, bütün oda başkanlarının desteğini alarak güven tazeledi.
Genel Kurulda konuşan Başkan Hacı Eyüp Güler, birlik beraberlik içerisinde bayram havasında bir seçim yaşadıklarını belirtti.

ÖNEMLİ KAZANIMLAR ELDE ETTİK
Başkanlık yaptığı dönemler içerisinde başta yeni hizmet binası olmak üzere oldukça önemli kazanımlar elde ettiklerini belirten Başkan Güler, "Esnafımızın kazanımlarını dönemimizde artırdık. Birlik ve beraberlik noktasında ise güçlendik. Önümüzdeki dönemde bu birlikteliğimizi daha da güçlendireceğiz. Esnafımızın problemlerinin çözümleri ve kazanımlarının artırımı noktasında her zaman gece-gündüz demeden çalıştık ve yeni dönemde de bu çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ
SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler'in Yönetim Kurulu listesinde şu isimler yer aldı:
"Ali Rıza Kısa, Savaş Kiraz, Ahmet Yılmaz, Ercan Coşkun, Yılmaz Yiğit, Enver Yılmaz, Metin Sinecek."

SEÇİME YOĞUN İLGİ
Yoğun ilginin olduğu genel kurala Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğılu, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, oda başkanları, sivil toplumkuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 


hacı eyüb gülerSamsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğisesobseçimolağan genel kurulbaşkan hacı eyüb güler