Geri

CHP ve İYİ Parti liderleri Samsun'a geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 19 Mayıs'ta Samsun'a geleceği öğrenildi.

11:42:42 | 2022-05-07


Haberi Sesli Dinle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak başlattığı Milli Mücadelenin yıldönümünde çeşitli programlara katılmak üzere Samsun'a gelecek.

PROGRAMLARI BELLİ OLDU
İki liderin Samsun taslak programı kesinleşti. Buna göre CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Selanik'ten Atatürk'ün evinden toprak getiren bisikletçileri karşıladıktan sonra bir açılış gerçekleştireceği ve temaslarda bulunacağı öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de Samsun'a geleceği ve 19 Mayıs'ın ruhuna yönelik programlara katılacağı öğrenildi.

DİĞER LİDERLER DE GELEBİLİR
Öte yandan 6'lı masanın liderleri, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, SP Lideri Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ında Samsun'a davet edildiği ve programlarının uygun olması halinde katılacağı öğrenildi.

KURMAYLARIYLA KATILACAKLAR
CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in 19 Mayıs'taki ziyaretlerine kurmaylarıyla birlikte katılması bekleniyor.


kemal kılıçdaroğlu, meral akşener, samsun, 19 mayıs, atatürkü anma gençlik ve spor bayramı, iyi parti, chp, cumhuriyet halk partisi


kemal kılıçdaroğlumeral akşenersamsun19 mayısatatürkü anma gençlik ve spor bayramıiyi partichpcumhuriyet halk partisi