Geri

Samsunspor'dan gazeteciye büyük ayıp

Samsunlu gazeteci ve Samsunspor dernek üyesi Selçuk Kaya, Teknik Direktör Bayram Bektaş'ın kararıyla tesislere sokulmadı. Gazeteciye karşı alınan bu karar büyük tepki çekerken, Gazete Ekip Yazarı Okan Dilek de, alınan bu çirkin kararı köşesinde yazdı.


14:27:38 | 2022-09-10


Haberi Sesli Dinle

Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, alınan başarısız sonuçların faturasını gazetecilere kesti. Samsunspor'un idmanlarını yıllardır takip eden gazeteci Selçuk Kaya, Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'ne gittiğinde büyük bir şok yaşadı. Kaya, Bayram Bektaş'ın kararıyla tesislere sokulmadı.

OKAN DİLEK KÖŞESİNE TAŞIDI
Selçuk Kaya'nın Nuri Asan Tesisleri'ne sokulmaması Samsun'da büyük tepki topladı. Gazete Ekip yazarı Okan Dilek de, Selçuk Kaya'nın tesislere alınmamasına yazdığı köşe yazısında tepki göstererek, özür dilenmesi gerektiğini söyledi.

Gazete Ekip yazarı Okan Dilek, "Samsun TSYD ve Cemiyetimiz derhal göreve" gazeteci Selçuk Kaya'nın Samsunspor Nuri Asan Tesislerine alınmamasını yazdı. Dilek, alınan çirkin kararın derhal kaldırılmasını istedi.

Samsunlu gazeteci Selçuk Kaya'nın Samsunspor Nuri Asan Tesisi'ne girişinin engellenmesini köşesine taşıyan Gazete Ekip yazarı Okan Dilek, "Samsunspor’un dünü ve bugününü yaşamış anbean takımın kulüple ilgili sporcusuyla ilgili bilgi ve haberleri yakından takip etmiş meslektaşlarımıza bugün kulüp yönetimi, teknik kadro tarafından yapılan davranışı esefle kınıyorum" dedi.

ÖZER DİLENMELİDİR
Dün giden teknik kadro gibi, bugünkü kadronun da yarın bugün bu görevlerde olmayacağını ve kalanın yine gazeteciler olacağını belirten Dilek, "Takımın başarısı için yine bizler mücadele edip çözüm üreteceğiz.
Antrenmana gazeteci almamak ne demek, antrenman izletmemek ne demek, kulüpten içeri girmesi engellenmesi ne demek? Teknik ekibin, teknik direktör, her kim yönetici ve idareci böyle bir karar almışsa bu çirkin karar derhal geri alınmalı ve Samsun'daki tüm gazetecilerden özür dilenmelidir. Burası dağ başı değil, burası Büyük Önder Atatürk’ün Kurtuluş Mücadelesi için ilk kıvılcımı yaktığı bir şehirdir. Bu yüzden bizim mücadelemiz ve sahip çıkış duygularımızı kimse sınamaya kalkmasın. TSYD VE CEMİYET'i tekrar göreve davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

 

Devamını okumak için tıklayınız


samsunsporbayram bektaşselçuk kayanuri asan tesisleri