Geri

Samsunspor'da Başkan Yıldırım'dan 'birlik' çağrısı

Önümüzdeki sezon şampiyonluk hedefleyen Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldım, taraftarlara 'birlik olma' çağrısında bulundu.

13:11:24 | 2022-06-18


Haberi Sesli Dinle

Önümüzdeki sezon şampiyonluk hedefleyen Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldım, taraftarlara 'birlik olma' çağrısında bulundu.

Gelecek sezon şampiyon olarak Süper lig'e çıkmayı planlayan Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Başkanı Yüksel Yıldırım, taraftarı birlik olmaya ve takımlarına sahip çıkmaya davet etti.

Başkan Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "2021-2022 sezonu artık geride kaldı. Geçirdiğimiz dönemde sizleri tatmin edecek bir yönetim tarzı ve futbol sergilememiş olabiliriz. Ancak Yılport Samsunspor’umuzun başarısı için çok savaşlar verdiğimizin ve niyetimizin her zaman iyi olduğunun bilinmesini isteriz. İnanın Samsunspor olarak sadece saha içi etkenler ile değil, aynı zamanda saha dışı etkenler ile de mücadele içerisindeyiz. Bu mücadelemizde büyük bir sabır gösteren ve bizleri anlayışla karşılayan siz vefakar ve cefakar taraftarlarımıza minnettarız. Birlikte yükseleceğiz. ‘Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluk en çok Samsun’a yakışır’ mottosu ile çıktığımız yolda gelin en alttan, en üste kadar sevdasına hizmet eden tüm gönüldaşlar ‘tek yumruk’ olalım. Takımımıza sahip çıkıp başarıya koşalım. Bizimle olmaya var mısınız büyük Samsunspor taraftarı?" dedi.


samsunsporyüksel yıldırımfutboltransfertaraftar