Geri

Samsunspor bir golcü daha alacak

Teknik Direktör Bayram Bektaş, "Bir forvet transferi daha yapacağız. Bu sezon gerçekten çok keyifli ve zor geçecek bir yıl bizi bekliyor. Alternatifli bir kadro kurmayı amaçlıyoruz” dedi.

13:01:52 | 2022-06-18


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Bayram Bektaş, Cüneyt Ersan’ın sunduğu ve Hayri Ülgen'in yorumculuk yaptığı 'Hedef Süper Lig' programına katıldı. Yine Kırmızı-Beyazlı camiaya önemli mesajlar veren Bektaş, bir forvet transferi daha yapacaklarını söyledi.

Gaetan'a inanıyoruz
Fransız forvet Gaetan Laura ile ilgili kendisine yöneltilen soruya Bektaş, “Oyun sisteminde iki bölge oynamasından dolmayı bize artı getirecek diye düşündük. Bir taraftan Fofana, diğer taraftan Novikovas’ın getireceği toplarda etkili olabilecek bir profil seçtik. Bir forvet transferi daha yapacağız. Lig uzun bir maraton. Bu sezon gerçekten çok keyifli ve bir a o kadar da zor geçecek bir yıl bizi bekliyor. Bu nedenle alternatifli bir kadro kurmayı amaçlıyoruz” dedi.

ALT YAPI BİZİM KALBİMİZ
Tecrübeli teknik adam, "Her çalıştığım kulüpte altyapıya gitmişimdir, merak etmişimdir, çalışmalar nasıl oluyor, şartlar nasıldır bakmışımdır. Türkiye’de maalesef her kulübün altyapısı çalışma olarak sağlıklı olamayabiliyor. Bunun için biraz daha yatırım yapmamız, gençlerimize önem vermemiz lazım. Samsunspor’un altyapısı ki Yücel Uyar hocam ile paylaşımlar yapıyorum. Kendisi altyapıya çok önem veriyor, çok emek sarf ediyor. A takıma oyuncu kazandırabilmek için çalışıyor. Ben de kendisi ile koordineli çalışacağım” diye konuştu.


SAMSUNSPORBAYRAM BEKTAŞTRANSFERFUTBOLHAYRİ GÜLGEN