Geri

Recep Söylemez yazdı: Peşrevi Uzatmak…

Gazete Ekip yazarı Recep Söylemez, yeni yazısında, "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir. Gereği de güvenoyudur; sandıktır vesselam! Getirin milletin önüne sandığı, neticesine hep beraber saygı gösterelim. Başka türlü bu cendereden zor çıkarız!" dedi.

15:12:38 | 2022-06-10


Haberi Sesli Dinle

Recep Söylemez, yeni köşe yazısında, Türkiye'deki ekonomik ve siyasi sıkıntıların çözümünün sandık olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "hedeflerinde ‘ben’ olduğum için Türkiye’ye zarar vermeye çalışıyorlar" sözüne atıfta bulunan Söylemez, "İki bin yıllık bir devlet geleneğinin devamı olan Türkiye Cumhuriyeti’nin iç-dış düşmanları kül oldu savruldular, ölüyü diriyi bir kenara bıraktılar, tek hedefleri siz misiniz yani? Demem o ki: kimse ne Atatürk’le ne de onun torunlarına düşman gözüyle bakmıyor. Sonrasında ürettiğimiz düşmanlar ( lokal ) istisna elbette…" dedi.

GEREĞİ SANDIKTIR
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin Atatürk Türkiye'sini üzdüğünü belirten Söylemez, "Siz ve tüm ekibiniz durumu idare etmek için kendinizi yormayınız; Türkülerin ortasında farklı deyişleri ve pehlivanın rakibi karşısında peşrevi uzatmak deyimi vardır ya; işte o hesap ne size, ne de rakiplerinize, çok daha önemlisi sizi izleyen-dinleyen biz asıllara eziyet çektirmeyiniz artık... Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir. Gereği de güvenoyudur; sandıktır vesselam! Getirin milletin önüne sandığı, neticesine hep beraber saygı gösterelim. Başka türlü bu cendereden zor çıkarız!" ifadelerini kullandı.

RECEP SÖYLEMEZ'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Devamını okumak için tıklayınız