Geri

İnci İdea Eğitim Kurumları işbirliğini genişletiyor

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şubesi ile Özel İnci İdea Eğitim Kurumları arasında, dernek üyeleri ve yakınlarına eğitim hizmetinde indirim imkanı sağlayacak protokol imzalandı.

13:24:46 | 2022-06-10


Haberi Sesli Dinle

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şubesi ile Özel İnci İdea Eğitim Kurumları arasında eğitim hizmetinde indirim yapılmasına dair işbirliği protokolü, dernek binasında imzalandı. Yapılan protokolle ASKON üyeleri ve birinci derece yakınları, İnci İdea Eğitim Kurumları’nın eğitim hizmetinden yüzde 15 indirimli faydalanacak.

KALİTESİNE GÜVENİYORUZ
ASKON olarak üyelerinin faydasına olacak her türlü projeyi desteklediklerini belirten Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru, "Dernek olarak eğitim konusunda üyelerimizin yükünü hafifletecek, onlara indirim imkanı sağlayacak bir anlaşmaya imza atmaktan mutluyuz. Üyelerimizin ve yakınlarının eğitim ihtiyaçlarına katkıda bulunabilmek adına kalitesine güvendiğimiz bir eğitim kurumu ile işbirliği yapmayı önemsiyoruz. Sağladıkları indirimle bizlere destek olan İnci İdea Eğitim Kurumları yönetimine teşekkür ediyor, protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

KALİTELİ EĞİTİM, SEÇKİN KADRO
Özel İnci İdea Eğitim Kurumları Kurucu Ortağı İnci Kaymak Çıtak da, "İnci İdea Eğitim Kurumları olarak kurucu ortağımız Mehmet Ali Kavaklı ile birlikte, üç şubemizde eğitim hizmeti vermekteyiz. Kaliteli eğitim anlayışıyla, topluma faydalı nesiller yetiştirme hedefi doğrultusunda sürekli kendini yenileyen bir vizyona sahibiz. Eğitim, çocuklarımızın geleceği için son derece ciddi bir konudur. Biz, İnci İdea Eğitim Kurumları olarak kaliteli, birikimli ve seçkin eğitim kadromuz rehberliğinde öğrenme ortamlarımızı güncel teknolojiyle öğrencilerimizin gereksinimlerine uygun biçimde yapılandırıyor ve yeniliyoruz. Kurslarımızın fiziki mekanları, öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek materyaller ve sınıflar ile düzenlenmiştir" dedi.

YÜZDE 15 İNDİRİM İMKANI
Bugüne kadar önemli kuruluşlarla işbirliği yaptıklarını ve yapmaya da devam etiklerini belirten Çıtak, "Önemli bir sivil toplum kuruluşu olan ASKON ile de işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah bu işbirlikleri genişleyerek devam edeceğiz. Protokol kapsamında üç şubemizde ilkokul, ortaokul, lise ve mezun öğrencilerimiz için yüzde 15 indirim uygulanacaktır. Eğitimde indirim avantajı sağlayacak protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" diye konuştu.

İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI
İmza töreninde Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şubesi Başkanı Ahmet Alp Doğru ile İnci İdea Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü İnci Kaymak Çıtak tarafından yüzde 15’lik indirim sağlayan protokol imzalandı. Protokol kapsamında ASKON üyeleri ve birinci derece yakınlarına İnci İdea Eğitim Kurumları tarafından eğitim hizmetlerinde yüzde 15 indirim imkanı sağlanacak.

 


samsuneğitiminci ideaaskonanadolu aslanlarıprotokol