Geri

Öğrenciler için gece gündüz çalışıyorlar

Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, “Yaz kış demeden öğrencilerimizin mutluluğu için gece gündüz hiç ara vermeden çalışmaktayız” dedi.

12:27:39 | 2022-07-31


Haberi Sesli Dinle

Her zaman eğitimi yanında olduklarını altını çizen Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, “Bugün yine Canik ilçemizde bulunan Karşıyaka merkez camiinde eğitim gören yaz kuran kursu öğrencilerimize sabah kahvaltısı verdik ”dedi.

‘400 ÖĞRENCİMİZİN MUTLULUKLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ’
Önem arz eden büyük bir çalışma içesinde olduklarını işaret eden çizen Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural,“ Bugünkü dağıtımımıza Samsun Vali Yardımcımız Sayın Şevket Cinbir beyin katılması bizi çok mutlu etti ve sevindirdi Allah kendisinden binlerce kez razı olsun Samsunumuz için çok değerli bir bürokrat babacan tavırları garibanın umudu oldu. İlimiz için büyük bir kazanım. Ayrıca bu dağıtımda davetimizi ciddiye alan MHP Canik ilçe Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Süleyman Baltacı kardeşime ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra bizimle birlikte adam gibi adam Türk Kızılay Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Muştu kardeşimize de çok teşekkür ediyorum yeri doldurulmaz bir insan. Yaklaşık 400 öğrencimizin mutlulukları görülmeye değerdi 3 gün içinde 850 öğrencimize kahvaltı vererek onları mutlu etmek ve onları teşvik etmek çok faydalı olmuştur. Bizlere yardımlarını esirgemeyen tüm hayırsever kardeşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun rabbim onları her iki cihanda aziz eylesin bu hizmetlerimizin en büyük ecir ve sevapları onlarındır ”diye konuştu.
Köksal ÖNER


fakiradem vuralsamsunöğrenci