Geri

İlkadım'dan Çay Mahallesi'nde muhtarlık binası

İlkadım Belediyesi tarafından Çay Mahallesi'nde yapılan Muhtarlık Binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Başkan Necattin Demirtaş, her zaman muhtarların yanında olacaklarını söyledi.

15:04:14 | 2022-07-30


Haberi Sesli Dinle

İlkadım Belediyesi tarafında Çay Mahallesi'nin yeni muhtarlık binası hizmete törenle açıldı. Açılış törenine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve pek çok mahalleli katılım gösterdi.

MAHTERDEN DEMİRTAŞ'A TEŞEKKÜR

Törende konuşan Çay Mahalle Muhtarı Kadir Demirbaş, ”Bu güzel günde mahallem adına çok mutluyum. Bu binayı bize kazandıran İlkadım Belediye Başkanı'mız Necattin Demirtaş ve temelinde bitimine yanımızda olan belediye meclis üyesi Adem Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Bu eser, hayat boyunca bizi gururlandıracak. Böyle güzel eserler kazandırdığı için mahalle sakinleri adına Başkan'ıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ
Muhtarların, belediyeler için önemine dikkat çeken Başkan Necattin Demirtaş da, "Muhtarlar bizim mahallede elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımız her şeyimiz. Mahallelerin önderleri, ağabeyleri, ablaları. Mahallelere hizmet gelmesi noktasında bürokraside önemli yerleri olan arkadaşlarımız. Bugün Çay mahallemizin ihtiyacı olan muhtarlık binasını hizmete açıyoruz. Açılışını yapacağımız bu alanda ilkadım ilçemizde hizmet veren mahalle muhtarları hep bir arada görmekl, birlik ve beraberlik açısında ne kadar kıymetli olduğunu görüyoruz. Binamız için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Binamızın Çay Mahallesi'ne hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Törende konuşmaların ardından kesilen kurdele ile muhtarlık binasının açılışı gerçekleştirildi. Başkan Demirtaş vatandaşlar ile de uzun süre sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Törene Başkan Demirtaş’ın yanı sıra İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım, Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, İlkadım ilçesinde hizmet veren mahalle muhtarları çok sayıda vatandaş katıldı.


ilkadımilkadım belediyesiilkadım belediye başkanınecattin demirtaşmuhtarmuhtarlıkçay mahallesi