Geri

Kaymakam Halid Yıldız'dan şampiyona ödül

Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız, İtalya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 3. olan Oktay Demir'i çeyrek altınla ödüllendirdi.

12:37:05 | 2022-07-31


Haberi Sesli Dinle

Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız, İtalya’nın Başkenti Roma'da düzenlenen U20 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 97 kiloda ülkemizi temsil eden ve Avrupa 3.'sü olarak Samsun'un gururu olan Oktay Demir'i makamında misafir etti.

Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız, “Ülkemize Avrupa şampiyonasında madalya kazandıran Oktay Demir’i tebrik ediyorum, spor ve üniversite hayatında başarılar diliyorum” diyerek Oktay Demir’i çeyrek altınla ödüllendirdi.

Ziyarete Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ümit Çetinkaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, Ankara’da İşadamı Ferhat Çiçek ve eşi eşlik etti.

Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Güreş takımında yetişen Oktay Demir daha sonrasında Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezinde, ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde, şu an ise spor hayatına Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nde devam ediyor.
Haber: Köksal ÖNER


avrupaitalyagüreşvezirköprüvezirköprü kaymakamıhalid yıldızoktay demirşampiyon