Geri

İnci İdea ve Öz Sağlık-İş'den eğitimde işbirliği protokolü

Öz Sağlık-İş Sendikası Samsun Şube ile Özel İnci İdea Eğitim Kurumları arasında, sendika üyesi ve yakınlarına eğitim hizmetinde indirim imkanı sağlayacak protokol imzalandı.

09:28:25 | 2022-07-18


Haberi Sesli Dinle

Öz Sağlık-İş Sendikası Samsun Şube ile Özel İnci İdea Eğitim Kurumları arasında eğitim hizmetinde indirim yapılmasına dair işbirliği protokolü, sendika binasında imzalandı. İnci İdea Eğitim Kurumları Kurucu Ortakları İnci Kaymak Çıtak ile Mehmet Ali Kavaklı ve Öz Sağlık-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Muhiddin Sever arasında imzalanan protokolle Öz Sağlık-İş Sendikası Samsun Şubesi üyeleri ve birinci derece yakınları (çocukları için), İnci İdea Eğitim Kurumları’nın eğitim hizmetinden yüzde 40 indirimli faydalanacak.

KALİTESİNE GÜVENDİĞİMİZ KURUM
Öz Sağlık-İş Sendikası Samsun Şubesi olarak üyelerinin faydasına olacak her türlü projeyi desteklediklerini belirten Şube Başkanı Muhiddin Sever, "Eğitim, çocuklarımızın, şehrimizin ve ülkemizin geleceği için çok önemli ve çok ciddi bir konu. Dolayısıyla sendika olarak eğitim konusunda üyelerimizin yükünü hafifletecek, onlara indirim imkanı sağlayacak bir anlaşmaya imza atmaktan ve kalitesine güvendiğimiz bir eğitim kurumu ile işbirliği yapmaktan son derece memnunuz. Eğitim alanında bizlere destek olan İnci İdea Eğitim Kurumları yönetimine teşekkür ediyor, protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

SEÇKİN EĞİTİM KADROSU
Özel İnci İdea Eğitim Kurumları Kurucu Ortakları İnci Kaymak Çıtak ile Mehmet Ali Kavaklı da, İnci İdea Eğitim Kurumları olarak kaliteli eğitim anlayışıyla, topluma faydalı nesiller yetiştirme hedefi doğrultusunda sürekli kendini yenileyen bir vizyona sahip olduklarını belirterek, "Kaliteli, birikimli ve seçkin eğitim kadromuz rehberliğinde öğrenme ortamlarımızı güncel teknolojiyle öğrencilerimizin gereksinimlerine uygun biçimde yapılandırıyor ve yeniliyoruz. Kurslarımızın fiziki mekanları, öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek materyaller ve sınıflar ile düzenlenmiştir. Protokol kapsamında ilkokul, ortaokul, lise ve mezun öğrencilerimiz için yüzde 40 indirim uygulanacaktır. Eğitimde indirim avantajı sağlayacak protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" diye konuştu.

İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI
Öz Sağlık-İş Sendikası Samsun Şubesi Başkanı Muhiddin Sever ile İnci İdea Eğitim Kurumları Kurucu Ortakları İnci Kaymak Çıtak ve Mehmet Ali Kavaklı tarafından sendika üyeleri ve birinci derece yakınlarına yüzde 40'lık indirim sağlayan protokol imzalandı.


eğitiminci ideainci kaymak çıtakmehmet ali kavaklımuhiddin severÖz Sağlık İşsendikaprotokol