Geri

Çarşamba'ya yeni dernek

Çarşamba'da Yeşilırmak Kültür ve Yardımlaşma Derneği kuruldu. Derneğin ilk toplantısında konuşan Kurucu Başkan Arif Sır, ”Verilen görevin bilimcideyim. Layık olacağım ”dedi.

12:14:50 | 2022-09-11


Haberi Sesli Dinle

Çarşamba Yeşilırmak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Kurucu Başkan Arif Sır’ın nezaretinde tanışma toplantısı düzenlendi. Düzenlen tanışma toplantısına üyelerden Avukat Şenol Şen, Adnan Aslan, Mustafa Acar, Süleyman Akdemir, Mehmet Çelebi, Hüsnü Kuşak, Ercan Akgül, İrfan Zerey, Salih Sır, Nevzat Akkaya, Yusuf Yılmaz, Abdullah Gözüpek, Bülent Yılmaz, Mustafa Tekinbaş, Murat Yurt, Burhan Duman, İrfan Koçaslan, Köksal Öner, Cemil Cengiz ve Rasim Kademoğlu katıldı.

‘BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR GÖREV’
İstanbul’da 1990 yılında Çarşambalılar Derneği’nin Kurucu Başkanlığını yapan Arif Sır, görev adamı olduğunu belirterek, “Çarşamba Yeşilırmak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Kurucu Başkanı olarak arkadaşlarımız tarafından onaylandı. Tabii ki benim gönlüm genç bir başkadır. Bu görevi bana layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Hep birlikte ilçemizin adına ilk adımızı atmış bulunmaktayız. Samsunumuz ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.
Haber: Köksal ÖNER


çarşambayeşilırmakdernekarif sır