Geri

Başkan Sinecek güven tazeledi

Samsun Sıhhi Tesisatçılar, Doğalgaz Kaloriferciler Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Metin Sinecek güven tazeledi. Sinecek, "Birlik olmalıyız" mesajı verdi.

14:47:28 | 2022-01-14


Haberi Sesli Dinle

Samsun Sıhhi Tesisatçılar, Doğalgaz Kaloriferciler Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Metin Sinecek güven tazeledi.

Samsun Sıhhi Tesisatçılar, Doğalgaz Kaloriferciler Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu Samsun Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi binası Toplantı Salonu'nda yapıldı. Türkiye Madeni Eşya Federasyonu Başkan Vekili Uğur Tüfekçi'nin Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurula 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, Hurdacılar Odası Başkanı Nazmi Kaçak, oda başkanları ve oda üyesi esnaflar katıldı.

KORSANLARI BİLDİRİN
Seçime tek liste giren mevcut başkan Metin Sinecek yaptığı konuşmada 'korsan' konusuna dikkat çekti. Korsan tesisatçıların çoğaldığını vurgulayan Sinecek, "biz devletimize, milletimize saygılıyız. Sıhhi tesisatçılar, ekmeğini, geçimini alın teriyle kazanan bir mesleğe sahip. Malesef korsan tesisatçılar çoğaldı. Bu tür korsanları bildirin, dolayısıyla odaya kayıt olur, vergi mükellefi olur" dedi.

SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZERİZ
Meslek olarak sıkıntılarının çok olduğuna da işaret eden Sinecek, "Biz oda olarak fazla bir şey yapamıyoruz. Meslek odaları olarak iç içe, tırnak tırnağa olmalıyız ki sorunları çözelim. Birlikte olursak başarırız. Bir esnaf dükkan kapattığı zaman devlete maliyeti 150 bin lira. İstiyoruz ki ustalarımız daha iyi yerlerde olsun. Pandemi dolayısıyla sıkıntılar yaşadık. Şu an ki ekonomik şartlarda, geçinme şansımız yok" diye konuştu.

SİNECEK YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
Raporların okunmasının ardından yapılan oylamada seçime tek liste olarak giren mevcut Başkan Metin Sinecek yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

 


metin sineceksamsun sıhhi tesisatçılarkalorifercileresnaf ve sanatkarlar kooperatifi