Geri

Atakum Anadolu İHL'de öğrenciler projelerini sergiledi

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışı yapıldı. Öğrencilerin birbirinden ilginç projeleri büyük beğeni kazandı.

09:54:02 | 2022-05-09


Haberi Sesli Dinle

Açılış öncesi konuşan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, “Belirlediğiniz konularda kendi keşiflerinizi yapma olanağı sunar. Hazırlayacağınız alt projeler aracılığı ile derslerinizden, kitaplarınızdan ve laboratuvar uygulamalarınızdan öğrendiklerinizi pekiştirmenize imkân verir ”dedi.

‘OKULLARIMIZIN DAİMA YANINDA OLACAĞIM’
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından fuarda sergilenen projeleri beraberindekilerle birlikte inceleyen Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, öğrencilerle sohbet ederek projeleri hakkında bilgiler aldı. Müdür Mehmet İrfan Yetik, “Fuar için 53 öğrencinin hazırladığı 21 projenin yer aldığı sergide birbirinden güzel projeleri olduğunu gördüm. İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak, bu tarz güzel projeleri hazırlayan okullarımızın daima yanında olacağım. Ayrıca Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni başarılı çalışmalarından dolayı öğrencilerini ve onlara destek olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NE TEŞEKKÜR
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına katılan Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik’e, öğrenci ve öğretmenler ile okul idaresi, desteklerinden ve katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.
Fuara; Atakum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Dursun Yürükcü ile Fatih Mehmet Öztürkçe, Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fatma Akyol, okul öğretmenleri, öğrencileri ve bir çok bilim sever ziyaretçi katıldı.

Köksal ÖNER


Atakum Anadolu İmam Hatip LisesiTÜBİTAK 4006 Bilim Fuarısamsun milli eğitim müdürü