Geri

Yusufiyeli Ülkücüler Teşkilatı iftarda buluştu

15:33:42 | 2022-04-25


Haberi Sesli Dinle

Samsun’da, Yusufiyeli Ülkücüler Teşkilatı’nın gelenekselleştirilen iftar programı, bu yıl da geniş bir katılımla gerçekleştirildi. İftarda yüzlerce teşkilat üyesi ve gönül veren davetliler buluştu

Yusufiyeli Ülkücüler Teşkilatı tarafından gelenekselleştirilen iftar programı bu yıl da gerçekleştirildi. Samsun’un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi’nde yer alan Yalı Kafe’de gerçekleştirilen iftar programına Yusufiyeli Ülkücüler Derneği Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, Yusufiyeli Ülkücüler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Adem Şahin, İlk Parti Samsun İl Başkanı Gökhan Cıgalı, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Zihni Şahin, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, derneği üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

ŞAHİN: DİK DURUŞUN SEMBOLÜ
İftar yemeğinden sonra açıklama yapan Yusufiyeli Ülkücüler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Adem Şahin, “Ülkücü hareketin bilirkişilerin ve davasına sahip çıkanların buluştuğu iftar yemeğimiz, bizleri bozmaya dağıtmaya çalışanlara ders niteliğinde dik duruşun sembolü olacaktır. Yusufiyeli Ülkücüler Teşkilatı, kusur bulanların yanında mutlu olamayıp, huzur bulanların yuvasıdır. Bu teşkilat, şehit arkadaşlarının tabutlarını taşıyan omuzların sahipleridir” diye konuştu.

YILMAZ’DAN BERABERLİK MESAJI
Yusufiyeli Ülkücüler Derneği Genel Başkanı Ahmet Yılmaz ise “Ülkemizin ekonomik ve bir takım sıkıntılı dönemlerini geçiriyoruz. Böyle bir dönemde yine harekete bilirkişilik yapma adına toplanan arkadaşlarımızla beraberiz. Buradaki geleneksel iftar programımızda, teşkilatımızın yeni üye kayıtları da yapılacaktır. Bu vesileyle önümüzdeki ramazan bayramımızı kutluyor, bayramımızın Türk İslam davası için hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından ise sohbet ve teşkilata yeni katılan üyelerin kayıtları gerçekleştirildi.


yusufiyeli ülkücüler teşkilatıiftar yemeğiramazanramazan ayı