Geri

Yusuf Kaplan'dan Yahya Çınkıl'a destek mesajı

Adaylığını açıkladığı günden itibaren yoğun destek gören AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl'a bir destek de Yeni Şafak Gazetesi Köşe Yazarı Yusuf Kaplan'dan geldi.

18:46:28 | 2024-01-07


Haberi Sesli Dinle

Adaylığını açıkladığı günden itibaren yoğun destek gören AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl'a bir destek de Yeni Şafak Gazetesi Köşe Yazarı Yusuf Kaplan'dan geldi. Bir mesaj yayınlayan Kaplan,
"Samsunluların Yahya Bey’e sahip çıkacaklarından ve onunla Samsun’u ülkemizin model şehirlerinden biri yapacak bir yolculuğu zevkle yapacaklarından kuşku duymuyorum" dedi.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl'a destek toplumun her kesiminden destek çığ gibi büyüyor. İlkadım halkının yoğun sevgisiyle karşılaşan Çınkıl'a bir destek de Medeniyet Tasavvuru Okulu Kurucusu, öğretim üyesi, yazar, mütefekkir Yusuf Kaplan'dan geldi. Yahya Çınkıl Destek Grubu'nda bir mesaj paylaşan Kaplan, Çınkıl'ın İlkadım'da öncü ve örnek bir başkan olacağına dikkat çekti.
 
Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan mesajında, "Değerli Samsunlu Kardeşlerim! Yahya Çınkıl Bey, ülkemizin yetiştirdiği en temiz ama devlet terbiyesi ve tecrübesi güçlü olan, derdi davası hakikat olan, medeniyetimizin ilkelerini şaşmaz ilkeleri bilen, Samsun’a ruh kazandıracak, kardeşlik havasını her bir tarafta yayacak ilk adımı atacak örnek ve öncü bir belediye başkan adayıdır… Hem idealleriyle hem de somut projeleriyle hizmette de örnek bir başkanlık yapacak hem çocuklarımıza sahip çıkacak hem de şehre bizim medeniyetimizin şirin şiir şehirlerinin ruhunu kazandıracak ilk adımı atacak bir öncü olacak inşallah" dedi.
 
Adaylığını açıkladığı günden itibaren yoğun destek gören AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl'a bir destek de Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan'dan geldi. Bir mesaj yayınlayan Kaplan,
"Samsunluların Yahya Bey’e sahip çıkacaklarından ve onunla Samsun’u ülkemizin model şehirlerinden biri yapacak bir yolculuğu zevkle yapacaklarından kuşku duymuyorum" dedi.
 
 
 
 
Samsunlular sahip çıkacaktır
Gazeteci - Yazar Kaplan ayrıca, "Yahya Bey’in ruh dolu, inançlı gayretleriyle İlkadım, medeniyetimize örneklik edecek kaliteli ve yaşanabilir bir şehrin ilk adımlarını da atacak öncü bir şehir olacak inşallah… Samsunluların Yahya Bey’e sahip çıkacaklarından ve onunla Samsun’u ülkemizin model şehirlerinden biri yapacak bir yolculuğu zevkle yapacaklarından kuşku duymuyorum. Yahya Bey kardeşime çıktığı yolculukta hayır ve güzellik diliyorum ve Rabbimin önünü açması için dualarımın onunla olduğunu bildirmek istiyorum. Allah’a emanet olun. Allah yâr ve yardımcınız olsun değerli kardeşim. Vesselâm" ifadelerini kullandı.