Geri

Yücel Uyar: Samsunspor bir marka

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar, "Samsunspor marka. Her yerde söylüyorum. Samsunspor 2’nci ligde de olsa, 3’üncü ligde de olsa bence Türkiye’nin en önemli 10 takımı arasında" dedi.

12:18:22 | 2022-04-26


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar, 2-1 kazandığımız Altınordu maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktörümüz Yücel Uyar, “Oyunun sonunda değiştirecek oyuncu bulamadım. İstatistiklere baktım oyunu biz kontrol etmişiz. Polat ile Melih Okutan’ı değiştirdik. Sonra Tallo’yu oyuna soktuk. 3 değişiklik hakkımız daha vardı. Gerçekten oyundan çıkartacak oyuncu bulamadım. Oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.

ARMAYA HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ
Maçta 4 tane devamlı oynayan oyuncuları olduğunu belirten Uyar, "Bunlar da Hasan, Fofana, Savicevic ve Tomane. Bunların yanına oynamayan oyuncuları inşa ettik. Onlara süre verdik. Çok da iştahlı oynadılar. Onların da emeğine sağlık. Arzulu ve iştahlı oynayınca iş değişiyor. Galip geldik, rahatladık. Matematik bize biraz sıkıntı verdi. Samsunspor marka. Her yerde söylüyorum. Samsunspor 2’nci ligde de olsa, 3’üncü ligde de olsa bence Türkiye’nin en önemli 10 takımı arasında. Türkiye’de Samsunspor arma sempatimiz var. Onun için biz de bu armaya hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

GENÇ OYUNCU ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Genç oyuncuları değerlendirmek istediklerini ifade eden Yücel Uyar, “Genç oyuncularımız var. Ben Akademi Direktörü olarak söylüyorum. Puan rahatlığımız olsa, inanın gençleri oyuna sokacağım. Bugün Muhammet Ali’yi oyuna sokamadım. Hata yaparsa ihale ona kalır diye. Rahat konumda olsak daha göreceğiniz oyuncular var. Başkanımıza söylüyorum. Transferi biraz az tutsun, benim burada alternatif olacak, süre aldığında Polat gibi, Yunus Emre gibi, Ali Kılıç gibi çok oyuncu var. En azından bu çocukları değerlendirmek gönül istiyor. Biz aşağıda üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


samsunsporyücel uyaraltınordu19 mayıs stadyumutffspor tototff 1 lig