Geri

YEPAŞ'tan isyan ettiren fatura

Elektriğe yapılan son zamlar sonrası kabarık gelen faturalar vatandaşları adeta isyan ettirdi. Bir berber dükkanına gelen 2175,50 liralık fatura görenleri şaşırttı.

11:48:20 | 2022-01-27


Haberi Sesli Dinle

Son zamlardan sonra elektrik faturaları adeta cep yakarken, vatandaşların da tepkisine neden oluyor. Zamlardan sonra faturalar adeta kabarırken, Samsun'da bir berber dükkanına gelen 2.175,50 liralık elektrik faturası "Fabrika mı işletiyoruz?" dedirtti.

FATURA İKİ ÜÇ KAT DAHA FAZLA
Elektrik faturalarının iki, üç kat arttığına dikkat çeken vatandaşlar, kabarık faturalar nedeniyle YEPAŞ'a tepki gösterdi. Gelen 2.175,50 liralık faturaya çok şaşırdıklarını belirten berber dükkanı sahibi Ali Sayım, "Elektrik tüketimimiz önceki aylarla neredeyse aynı, ama faturalarımız iki, üç kat daha fazla. Daha önce 800 lira ödüyordum, bu ay 2.175,50 liralık faturayla adeta şok olduk" dedi.

VATANDAŞ YOLUNACAK TAVUK MU?
Esnaf olarak zaten zor günler yaşadıklarını dile getiren Sayım, "Durumumuz zaten ortada. Bu faturalar bizi daha zor duruma sokuyor. Devlet bir an önce bu soyguna dur demeli. Vatandaş adeta yolunacak tavuk gibi görülüyor. 2.175 lira elektrik faturası mı olur?" diye isyan etti.


yepaşelektrikelektrik faturasıesnaf