Geri

Yavuz'dan Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir açıklama yaparak, gazetecilik mesleğinin fedakarlık isteyen ve bir ömür boyu devam eden bir meslek olduğunu belirtti.

10:15:46 | 2024-01-09


Haberi Sesli Dinle

Yavuz Anuk'un açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Gazetecilik; mesaisi bir ömür devam eden, fedakarlık ve özveri gerektiren mesleklerin başında gelmektedir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün dediği gibi, 'Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.' Demokrasinin temel taşlarından biri olan gazetecilik, haber alma ve ifade özgürlüğü ile güçlenir ve zenginlik kazanır. Bu önemli görevi üstlenen değerli gazetecilerimizin fedakarca çalışmaları, takdir edilmesi gereken bir durumdur."

Yavuz Anuk, gazetecilerin meslek ilkelerini ve Türk milletinin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak doğru bilgilendirme görevini en iyi şekilde yerine getireceğine inandığını ifade etti. Ayrıca, basın şehitlerini anarak, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutlayan Anuk, gazetecilik ahlakından taviz vermeden görevlerini sürdüren tüm gazetecilere teşekkür etti ve sağlıklı, mutlu günler diledi.


mhpmilliyetçi hareket partisiyavuz anuksamsun