Geri

Yakakent'ten yürek ısıtan görüntü

Yakakent'ten deprem bölgesine ısınma desteği devam ediyor. Yakakentliler, depremzedelerin ısınması için karlı havada soğuğa aldırış etmeden önce odun kesti, ardından sırtlarında ve eşeklerle odun taşıdı.

12:54:19 | 2023-02-13


Haberi Sesli Dinle

Yakakent Belediyesi, mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından deprem bölgesine gönderilmek üzere bağışlanan odun, soba, ısınma kovaları Yakakent Kaymakamlığı tarafından depremzedelere ulaştırdı. Yakakent’ten deprem bölgesine ulaştırılan yardımlar AFAD koordinasyonunda depremden etkilenen vatandaşlara dağıtıldı.

YAKAKENT SEFERBER OLDU YARDIM VE DESTEKLER SÜRÜYOR
Deprem bölgesinde çalışmaların koordine bir şekilde sürdürüldüğü ifade eden Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, “Ülkemizi derinden yaralayan depremden etkilenen vatandaşlarımız için çalışmalarımızı bölgede yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Belediyemizden sevk ettiğimiz personelimiz ve iş makinaları bölgede aktif olarak görev yapıyor. İlçemizde yardım seferberliğimize destek veren vatandaşlarımızın bizlere emanet ettiği yardımları koordineli bir şekilde depremzedelere ulaştırıyoruz. Tüm imkânlarımızla deprem bölgesindeyiz. Özellikle deprem bölgesinde kış şartları olması ihtiyaç duyulan soba, ısıtıcı, odun ve kömür sevkiyatlarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle birlik ve dayanışma ile bu zorlu günleri hep birlikte atlayacağız” dedi.

Haber: Mustafa KAHYA / YAKAKENT


samsundepremkahramanmaraşpazarcıkgaziantepmalatyadiyarbakırkilisadıyamanşanlıurfaafadsamsun haberlerideprem haberyakakent