Geri

Yakakent'te yol mutluluğu

Samsun'un Yakakent ilçesine bağlı Büyükkırık ve Sarıgöl Kırsal Mahalleri'nde devam eden yol çalışmaları tamamlandı. Yolları asfaltlanan vatandaşlar çalışmalardan memnun.

15:30:47 | 2022-08-08


Haberi Sesli Dinle

Yakakent Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin ortak çalışma programı kapsamında başlatılan grup yollarının asfalt kaplama çalışmaları doğrultusunda; ilçeye bağlı kırsal alanda bulunan Büyükkırık ve Sarıgöl mahalleleri 13 Km. grup yolunun 1. kat sathi kaplama asfalt çalışması tamamlandı.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, beraberindeki Belediye Meclis üyesi Turan Çakır ve Büyükşehir Belediyesi Alaçam Yakakent Şube Şefi Mustafa Anıl Aydın ile birlikte 1. Sınıf satih kaplama asfalt yolda incelemelerde bulundu.
Başkan Kıyma, "Bizlere memnuniyetini sunan değerli Büyükkırık Mahalle Muhtarımız Yılmaz Er ile Sarıgöl Mahalle muhtarımız Sabri Baş ve kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

HAYIRLI OLSUN
Başkan Kıyma ayrıca, "Yol çalışmasında emeği geçen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Köksal’a, Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanı Ahmet Bayır’a, Alaçam Yakakent Şube Şefi Mustafa Anıl Aydın’a, Saha Şefi Berkay Örs’e ve ekibine teşekkür eder, Büyükkırık ve Sarıgöl mahallemiz ile ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

MUHTARLAR MEMNUN
Büyükkırık Mahallesi Muhtarı Yılmaz Er, "Merkez Mahallemiz ve bağlı Başalan yolumuzun yapımında emeği geçen Yakakent Belediye Başkanım Hüseyin Kıyma ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir ile çalışanlarına şahım ve mahalle halkım adına çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 15-20 yıldır yol yapımı için mücadele veriyorduk. Yolumuz toz toprak içinde ve dardı, diye konuştu.
Sarıgöl Mahallesi Muhtarı Sabri Baş ise, “Gayet modern ve sağlıklı bir yola kavuştuk. Şahsım ve Halkımız adına emeği geçen herkese teşekkür ediyor” diye konuştu.


yakakentyakakent belediyesihüseyin kıyma