Geri

Yakakent'te satıcıların yüzü gülüyor

Yakakent'te hayvan pazarlarındaki kurbanlıkların büyük bölümü satıldı. Kurbanlık hayvan satıcıları satışlardan memnun.

12:32:45 | 2022-07-08


Haberi Sesli Dinle

Kurban Bayramı'na girerken Yakakent hayvan pazarlarında kurbanlıkların büyük bölümünün satıldığı belirtildi. Yakakent Belediyesinin Hayvan Pazarı'nda, son ana kadar alıcılar ile satıcılar arasında sıkı pazarlıklar yaşandı. Karaaba, Sarıgöl, Büyükkırık, Mutaflı, Kayalı ve Yeşilköy gibi mahallelerden gelen besiciler, Kurban Bayramı'na iki gün kala büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarının büyük bölümünü sattı.

BAYKAN KIYMA'DAN SIKI PAZARLIK
Satıcı ile tutuştuğu sıkı pazarlık sonrası kurbanlık hayvan alan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, "Bu sene pazarda ilçemiz halkının kurban ihtiyaçlarını karşılayacak satılık küçük ve büyükbaş hayvan bulunmaktadır. Bende Kurban ihtiyacımı hayvan pazarından aldım, Allah kabul etsin, Allah memlekete, cümlemize nice kurban bayramları nasip etsin inşallah" dedi.

SATICILAR MEMNUN
Karaaba mahallesinden getirdiği 75 küçükbaş hayvandan 50 tanesini bir haftada sattığını belirten Mehmet Koca Yakakent ilçemizde ki satışlardan memnun kaldıklarını söyledi.

Yakakent'in Çamalan mahallesinden Hayvan Pazarı'na getirdiği 15 kurbanlığın 10 tanesini sattığını ifade eden Çamalan Mahallesi Muhtarı, besici Alaattin Korkmaz da, "Kurbanlıklar çok şükür satılıyor. Bu sene satışlarımız iyi. Kurban satışlarından memnunuz. Allah'a bin şükür olsun, inşallah bu satışlar seneye de nasip olur." dedi.
Haber: Mustafa KAHYA


yakakentkurbanlıkbayramkurban bayramı