Geri

Yakakent'te 23 Nisan Coşkusu

Samsun'un Yakakent ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

11:31:38 | 2023-04-24


Haberi Sesli Dinle

Yakakent Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalar yapılırken, öğrenciler şiirler okudu ve çeşitli gösteriler yaptı.

Kutlamaların ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri Kaymakam Abdüssamed Kılıç, Belediye Başbakanı Hüseyin Kıyma ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek tarafından verildi.

Ödül töreni sırasında kendilerine büyük ilgi gösteren çocuklarla yakından ilgilenen Kaymakam Kılıç ve Belediye Başkanı Kıyma, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi, ardından program sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma Komutanı Asb.Kd.Bçvş. Yasin Alper Aksu, İlçe Emniyet Amiri Murat Tan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, Protokol üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi Parti temsilcileri, ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri gaziler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


samsunyakakentsamsun haberleri23 nisanulusal egemenlik ve çocuk bayramıçocuk