Geri

Yakakent'te mezuniyet heyecanı

Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Töreni düzenlendi.

11:38:38 | 2022-06-14


Haberi Sesli Dinle

Samsun'un Yakakent ilçesinde Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri için 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan ve Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi Bahçesi'nde yapılan Mezuniyet Törenine İlçe Kaymakamıı Abdüssamed Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, Kurum Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler, öğrenci velileri ve yakınları katıldı.

KENDİNİZE HEDEFLER KOYUN
Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Mezuniyet Töreni'nde yaptığı konuşmada, ''Öğrencilerimizin bu güzel mezuniyet programında bir araya gelip, mezuniyet coşkusunu paylaşmak, öğrencilerimiz kadar bizleri de mutlu etti. Sizlerin gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır. Kendinize büyük hedefler koyup, her daim umutlu olmalarını ve her ne iş yaparsanız yapın en iyisini yapmaya gayret etmelerini tasfiye etti. Ülkemizin geleceği sizlersiniz bundan sonraki yaşantınızda başarılar dilerim. Ayrıca gençlerimizin yetişmesinde en büyük pay sahibi olan, kutsal bir mesleği ifa eden değerli öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin hazırlamış oldukları çeşitli etkinliklerin ve öğretmenlerin konuşmalarının ardından mezun olan öğrencilere temsili diplomaları verildi. Kep atma töreniyle ve hatıra fotoğrafı çekimiyle program son buldu.

Haber: Mustafa KAHYA


yakakentyakakent kaymakamımezuniyet