Geri

Yakakent'in mahalle yolları asfaltla buluşuyor

Yakakent Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Küplüağzı Mahallesi'ndeki Oğuz ve Erikçe'yi ilçe merkezine bağlayan yollarda önce genişletme ve standart iyileştirme çalışmaları yaptı, ardından yolları satih kaplama asfaltla buluşturdu.

10:40:13 | 2023-09-19


Haberi Sesli Dinle

YAKAKENT"TE ULAŞIMA YAPILAN YATIRIMLAR SÜRÜYOR
İlçe merkezinde altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri, kırsal yol ağlarındaki mahalle yollarını konforlu bir yapıya dönüştürmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, "Belediyemiz ekipleri tarafından Küplüağzı mahallemize bağlı Oğuz ve Erikçe mevkiinde başlatılan yol genişletme ve standart iyileştirme çalışmalarının ardından astar çalışmasını yaptık, ardından sathi kaplama asfalt çalışmasını tamamladık. Yaptığımız bu yol çalışması Oğuz ve Erikçe halkımıza hayırlı olsun" dedi.

BAŞKAN KIYMA'YA TEŞEKKÜR ETTİLER
İki mahalleye hizmet verecek olan bağlantı yolunun asfalta kavuşmasından dolayı memnuniyetlerini ifade eden Küplüağzı Mahalle Muhtarı Senai Danacı ile Oğuz ve Erikçe'de yaşayan vatandaşlar, yolların standartının yükseltilmesinden dolayı Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'ya ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber: Mustafa KAHYA


yakakent belediyesiyakakenthüseyin kıymahıdırellezsamsun haberleri