Geri

Yakakent'e yeni Milli Eğitim Müdürü

Samsun'un Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Adem Şimşek, görevine başladı.

09:06:56 | 2022-04-06


Haberi Sesli Dinle

Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek'in görevinden alınmasından sonra Ankara Pursaklar Adnan Menderes İmam Hatip Ortaokulu Müdürü iken Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Adem Şimşek yeni görevine başladı. Şimşek, her şehrin kendine özel bir takım yapılarının olduğunu belirterek, ilk yapacağı işin Yakakent'deki yapıları bilmek olduğunu söyledi.

Yakakent'deki eğitim kalitesini arttırmak için geldiğini, bu konuda da Yakakentlilerle birlikte çalışma yürüteceğini ifade eden Şimşek, Yakakent'in kazanmasının Samsun ve Türkiye'nin kazanması olduğunu belirtti. Şimşek ''Bizim amacımız, herkesin ortak aklıyla sıkıntılara çözüm üretmektir'' dedi.

ADEM ŞİMŞEK - İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ
1978 yılında Samsun'un Bafra ilçesinde doğdu. 1995 yılında Bafra İmam Hatip Lisesi'nde, 2002 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi'nden mezun oldu. Öğretmenlik hayatına 2003 yılında Yozgat-Sorgun vekil öğretmenlikle başladı. 2010-2015 yılları arasında Ankara Pursaklarda öğretmenlik, 2015-2017 yıllları arsaında Müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2017 yılı Eylül ayından itibaren Adnan Menderes İmam Hatip Ortaokuluna Kurucu Müdür olarak görevlendirilen Adem ŞİMŞEK 2018 yılından itibaren aynı okulda Okul Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Yakakent İlçe Milli Müdürü olarak atandı. Adem Şimşek evli ve 2 çocuk babasıdır.


yakakentyakakent milli eğitim müdürüyakakent milli eğitim müdürü Adem Şimşek