Geri

Yahya Çınkıl'dan gazetecilere davet

AK Parti'den İlkadım Belediye Başkanlığı için yarın aday adaylığını açıklayacak olan Yahya Çınkıl, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ile Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'yı ziyaret ederek aday adaylığı başvuru programına davet etti.

14:09:40 | 2023-11-20


Haberi Sesli Dinle

İlkadım Belediye Başkanlığı için yarın saat 16.00'da AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı'nda aday adaylığı başvurusunda bulunacak olan Yahya Çınkıl, başvuru öncesinde Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti ile Samsun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Çınkıl, her iki cemiyetin başkanları ile üyelerini yarınki aday adaylığı başvuru programına davet etti.

İKİ CEMİYETE ZİYARET
Önce Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Yahya Çınkıl, burada Cemiyet başkanı Yusuf Ziya Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Ardından Samsun Gazeteciler Cemiyeti'nin misafiri olan Çınkıl, Başkan Mehmet Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. Hem belediye hem de bürokrasi tecrübesi ile İlkadım'a hizmet etmek üzere yola çıktığını belirten Çınkıl, yarın saat 16.00'da AK Parti İlkadım Teşkilatına aday adaylığı başvurusunu yapacağını söyledi.

HİZMETLERLE ANILAN BİR İLKADIM İÇİN
Sahada arkasında büyük bir destek hissettiğini belirten Çınkıl, "İlkadım'ın yeni yüzü olarak siyasette yeni bir ses, yeni bir nefes diyerek Bismillah diyoruz. Gerek dostlarımızın, gerekse şehrimizin kıymetli insanlarının desteği ile belediye ve bürokrasi tecrübemizi de katarak hizmetlerle anılan bir İlkadım için yola çıktık. Tüm dostlarımızı, sevenlerimizi yarın ki aday adaylığı başvuru programına davet ediyorum" dedi.


samsunyahya çınkılgazeteciyusuf ziya çakırmehmet yazıcıaday adayıak partiilkadımilkadım belediyesi