Geri

Vezirköprülü öğrencilerden büyük başarı

Vezirköprü Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi öğrencileri Samsun'da düzenlenen yarışmada üç dalda derece elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

10:05:37 | 2022-04-04


Haberi Sesli Dinle

Vezirköprü Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2022 Yılı Faaliyet Programında yer alan Kültür Sanat Yarışmaları kapsamında 81 ilde düzenlenen çeşitli kategorilerdeki yarışmaların bir diğer ayağı olan Samsun bölümünde büyük başarıya imza attı. Vezirköprü Gençlik Merkezi'nin destekleriyle Samsun'daki yarışmaya katılan öğrenciler, 3 dalda birden derece yaptı.

SAMSUN 3.'SÜ OLDULAR
Vezirköprü Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Müdürü Erkan Ulaşır, “29 Mart 2022 tarihinde yapılan Kültür ve Sanat yarışmalarına İlçemizden şiir dalında 13-17 Yaş Lise Kız Kategorisinde okulumuz un öğrencileri İl ikincisi oldular. Ayrıca 1 Nisan 2022 tarihinde 13-25 yaş arası gençlerin katılımıyla düzenlenen; komedi ve dram türünde birbirinden değerli performansların sergilendiği Tiyatro yarışmasında ise tiyatro ekibimiz İl 3’üncüsü oldu. Yine lise grubu bilgi yarışmasında 30 okul arasında İl 3’üncüsü olmayı başardı” dedi.

GENÇLERE GÜVENİMİZİN SONUCU
Organizasyonda öğrencilerin göstermiş olduğu başarının, okul olarak gençlere duydukları inanç ve güvenle doğrudan ilişkili olduğunu belirten Ulaşır, "Biz her başarıda onlarla gurur duyuyor, çok daha güzel sonuçlar elde edeceklerine yürekten inanıyoruz. Yoğun emek isteyen bu programda başta öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan Derya Uyar ile Aslıhan Urkay ve Erol Seven öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmen ve idarecilerimizin yanı sıra büyük desteklerinden dolayı Vezirköprü Gençlik Merkezine teşekkür ediyorum. Katılım sağlayan ve derece yapan tüm öğrencilerimizi de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER


Vezirköprü Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesisamsunyarışmavezirköprüvezirköprü gençlik merkezi