Geri

Vezirköprü'den Litvanya'ya eğitim yolculuğu

Vezirköprü Gençlik ve Kültür Derneği VEGED’in “English and ICT: an Interdisciplinary Approach” “İngilizce ve BİT: Branşlar arası bir yaklaşım” başlıklı Erasmus+ KA204 Projesinin öğrenici gruplarla üçüncü toplantısı Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta gerçekleştirildi.

10:24:53 | 2022-09-25


Haberi Sesli Dinle

İlklerin altına her zaman imza atan Vezirköprü Gençlik ve Kültür Derneği VEGED tarafından düzenlenen programda 11 üye olmak üzere toplamda 67 öğrenici Litvanya’da bir araya geldi. Katılımcılar Türkiye’nin 7 farklı bölgesinden turistik ve ilgi çekici şehirlerle ilgili sunumlar yaparak ülkemizin tanıtımına katkıda bulundular. Üç ülkeden 7 farklı kurumun katıldığı uluslararası ziyaret süresinde Litvanya’nın üç şehrinde kültürel geziler yapıldı.

ÜLKEMİZİ VE VEZİRKÖPRÜ’YÜ TANITILAR
Avrupa Birliği’nden alınan hibe ile yürütülen projeye Vezirköprü Gençlik ve Kültür Derneği VEGED Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Günindi ile Başkan Yardımcısı Fatma Özalıcı Sefacı, üyeler Can İşcan, Salih Sefacı, Ayşe Alşan, Güray Avcı, Selin Aksoy Deviren, Mustafa Kemal Çörüş, Eren Ocaktan, Leyla Erbağ İşcan ve Ramazan Coşkun katıldı. İngilizce Eğitimi ve Bilişim Teknolojileri konularında çalışmaların yapıldığı ve kurumların bu konudaki deneyim paylaşımları üzerine odaklanan proje Ocak ayında yapılacak proje toplantısı ile son bulacak.

Haber: Köksal ÖNER


vezirköprülitvanyaerasmus