Geri

Var'dan Kabakçı'ya ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Albay Sayın Hüseyin Rahmi Kabakcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

13:04:05 | 2021-12-26


Haberi Sesli Dinle

Ziyarete Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var’a Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner ve derneğin Yönetim Kurulu üyelerinden Arife Gülal, Fikriye Önder ile Gülhan Ayaz eşlik etti.

‘HER ZAMAN YANIMIZDA’
Geçtiğimiz günlerde hem derneğimizi demde şehit ailelerimizi evini ziyaret eden Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Sayın Albay Hüseyin Rahmi Kabakcı’ya teşekkür eden Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, “Sayın Albayımız Hüseyin Rahmi Kabakcı her zaman yanımızda. Bizler gözü yaşlı şehit aileleri olarak yaşamaktayız. Oturduğumuz bina kiralık ve kırasını ödemekte zorlanıyoruz. Hayırsever iş adamlarımızın desteğini bekliyoruz. Ayrıca bizleri kabul ettiğiniz için sizlere minnettarız ”diye konuştu.

‘BİZİM ASLİ GÖREVİMİZDİR’
Şehit aileleri ile birlikte olmanın mutluluğu içinde olduklarını vurgulayan Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Albay Sayın Hüseyin Rahmi Kabakcı, “Şehitlerimizin geride gözü yaşlı olarak bırakmış oldukları ailelerine bakmamız bizim asli görevimizdir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğim. Şehit ailelerimiz Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na emanet. Bizleri ziyaret ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu. Ziyareti hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamladılar.
Köksal ÖNER


saadet varHüseyin Rahmi KabakcıTürkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve YetimleriMehmetçik Vakfı