Geri

Valilikte Teknofest toplantısı

Önümüzdeki yıl Samsu'nda düzenlenecek olan Teknofest2022 için hazırlıklar sürüyor. Hazırlıklar kapsamında Telekonfenferans sistemi ile online bağlantının da olduğu geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi.

08:02:33 | 2021-11-20


Haberi Sesli Dinle

Önümüzdeki yıl Samsu'nda düzenlenecek olan Teknofest2022 için hazırlıklar sürüyor. Hazırlıklar kapsamında Telekonfenferans sistemi ile online bağlantının da olduğu geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi.


Samsun'da Teknofest2022 heyecanı artıyor. Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali için Samsun'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Hazırlıklar kapsamında Samsun Valiliği'nde telekonferans sistemiyle online katılımın da sağlandığı geniş çaplı bir toplantı düzenlendi.

GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Teknofest İstişare Toplantısı'nda Vali Zülkif Dağlı'nın yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile Av. Orhan Kırcalı, CHP Milletvekili Kemal Zeybek, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak yer aldı.

BAYRAKTAR ONLİNE KATILDI
Toplantıya ayrıca T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selcuk Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çigdem Karaaslan, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar da telekonferans sistemi ile online katıldı.

SAMSUN'UN ÖNÜNÜ AÇACAK
T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Selçuk Bayraktar'ın Samsun'u ziyaretinin ardından Teknofest2022 hazırlık sürecine ivme kazandırdıklarını ve geçtiğimiz hafta da Samsun heyetiyle birlikte Teknofest2020'ye ev sahipliği yapan Gaziantep'i ziyaret edip incelemelerde bulunarak, Teknofest'in kalıcı izlerini yerinde gördüklerini ifade eden Vali Zülkif Dağlı, "Teknofest'in 2022'de Samsun'umuzda düzenlenecek olmasından dolayı hepimiz gururluyuz. Tüm Milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz ve siyasi partilerimizin il başkanlarıyla buradayız ve birlik ve beraberlik içerisinde bu organizasyonu gerçekleştirerek, uzun vadede Samsun'umuzun önünü açacak, gelişmesine katkı sunacak kalıcı izleri kazandırmak için hazırız" dedi.

HAZIRLIKLAR KONUŞULDU
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de, "TEKNOFEST coşkusunun Samsun'umuzun heyecanıyla buluşacağı 2022 yılı programı için hazırlık çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.
Teknofest ile ilgili bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak hazırlıklar konuşulduğu toplantıda, T3 Vakfı Müdürü Ömer Kökçam sunum yaparken, katılımcılar Teknofest hazırlıkları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.


Teknofest2022çiğdem karaaslanzülkif dağlıfuat köktaşmustafa demirFetih Kacırorhan kırcalıabdullah karapıçakersan aksufuat köktaş