Geri

Vali Dağlı yatırımları inceledi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı süren Kilit Parke Bordur ve Beton Boru Tesisini Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile birlikte inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Demir, “Kendi öz kaynaklarımızı verimli şekilde kullanarak Samsun halkına hizmet ediyoruz” dedi.

12:32:36 | 2022-11-20


Haberi Sesli Dinle

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Demir, Vali Doç.Dr. Zülkif Dağlı ile birlikte Tekkeköy ilçesinde yapımı süren Kilit Parke Bordur ve Beton Boru Tesisini inceledi. Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Köksal, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Ahmet Bayır ile Makine İkmal Dairesi Başkanı Savaş Kaygusuz’un da yer aldığı ziyarette Başkan Mustafa Demir, tesisin önemine değindi.

KENDİ ÖZ KAYNAKLARIMIZLA ÜRETİYORUZ
Vali Dağlı ile tesisi gezen ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Mustafa Demir, “SASKİ’nin beton boruya bir yılda ödediği para 100 milyon TL’yi buluyor. Fakat hem bordür hem de beton boru üretecek bu tesisin tamamı 100 milyonu bulmuyor. Belediye öz kaynaklarını tasarruflarımızla halkın hizmetinde harcıyoruz. Modern ve son teknolojiyle güçlendirilerek revize edilen şantiyelerde asfaltını, santralleri ile betonunu tamamen kendi öz kaynaklarımızla üretiyoruz” dedi.

ARTIK SORUN OLMAYACAK
Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra ilçesine geçti. Burada kendisine Genel Sekreter İlhan Bayram, SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz de eşlik etti. Bafra ilçesinde SASKİ tarafından eş zamanlı yapılan yaklaşık 120 kilometrelik ilçe suyu, 7 kilometrelik kanalizasyon ve 15 kilometrelik yağmur suyu hattı çalışmalarını inceleyen Başkan Demir, Samsun’u içme suyu sorunu kalmayacak bir şehir haline getireceklerinin sözünü verdi.


samsunsamsun valisisamsun büyükşehirzülkif dağlımustafa demiryatırım