Geri

Vali Dağlı'dan Samsunspor mesajı

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, "Şanlı bayrağımızdan aldığı renkleri ve Atatürk armalı formasıyla hak ettiği mutlu günlere ulaşacağına ve geçmişte olduğu gibi büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum" dedi.

14:19:36 | 2022-06-29


Haberi Sesli Dinle


Samsun Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, "Samsunspor’un 57. Kuruluş Yıl Dönümü" nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, 30 Haziran 1965’te kurulduktan sonra şehrin en önemli değerlerinden birisi ve şehrin markası olan Samsunspor’un 57. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Dağlı, "Millî Mücadelenin ilk adımının atıldığı bu topraklarda kurulan, Karadeniz’in incisi Samsun’umuzun güzide takımı Samsunspor’umuza başarı dolu yıllar diliyorum. Şanlı bayrağımızdan aldığı renkleri ve Atatürk armalı formasıyla hak ettiği mutlu günlere ulaşacağına ve geçmişte olduğu gibi büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum" dedi.

ELİM KAZAYI UNUTMADI
Mesajında, Samsunspor'un elim trafik kazasına da değinen Vali Dağlı, "Samsunspor’umuz yarım asırlık geçmişinde sayısız başarının yanında tarifi zor acılar da yaşamıştır. Futbol tarihimizin en acı günlerinden biri olan 20 Ocak 1989’daki elim kazada hayatını kaybeden Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomic ile otobüs şoförü Asım Özkan’ı ve kazada yaralananları kulübümüzün kuruluş yıl dönümünde saygıyla anıyorum.
Bu vesileyle, kurulduğu günden bugüne Samsunspor’umuza katkıları olan kulüp başkanlarımız, yöneticilerimiz, teknik heyetlerimiz, futbolcularımız ve taraftarımız başta olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyor, bu sezonki başarılarımız için görev üstlenen ve mücadele edecek olanlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.


SAMSUNSAMSUN VALİSİZÜLKİF DAĞLISAMSUNSPOR