Geri

Vali Dağlı'dan Samsunlulara teşekkür

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, TEKNOFEST Karadeniz'in başarılı geçmesinde emeği bulunan kurumlara ve yoğun ilgi gösteren Samsunlulara teşekkür etti.

09:16:10 | 2022-09-05


Haberi Sesli Dinle

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından çok sayıda yarışmacı ve ziyaretçinin katıldığı dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST KARADENİZ’e başarılı bir şekilde ev sahipliği yaparak, güzel bir final yapıldığını belirten Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, altı gün boyunca Milli Teknoloji Hamlesinin en güzel yansımalarına şahitlik edilen festivale katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından çok sayıda yarışmacı ve ziyaretçinin katıldığı dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST KARADENİZ’e başarılı bir şekilde ev sahipliği yapıldığını ifade eden Vali Dağlı, "Zafer Bayramımızın 100. yıl dönümünde başlamasıyla ayrı bir anlam da ifade eden festival, ulusal ve uluslararası alanda büyük yankı uyandırarak, şehrimize, etkilerini ilerleyen dönemlerde de fazlasıyla hissedeceğimiz önemli bir prestij kazandırmıştır. Şehrimizde, gençlerimizin yerli ve milli teknoloji üretmelerine ve geliştirmelerine katkı sağlayacak kalıcı izler de bırakan bu muhteşem organizasyonun hazırlık sürecinden bu yana emeği geçen ve başarıyla tamamlanmasına büyük katkılar sağlayan Samsun Büyükşehir Belediyemize, üniversitelerimize, tüm yerel yönetimlerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, medya kuruluşlarımıza, özel sektör temsilcilerimize, yarışmalara rekor sayıda katılım gösteren öğrencilerimize ve aziz vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.


samsunsamsun valisizülkif dağlıteknofestkaradenizöğrenciteknoloji