Geri

Vali Dağlı'dan Lojistik Merkez ziyareti

Samsun Lojistik Merkezi'nin ilk fazının 10 gün içerisinde açılacağı öğrenildi.Vali Dağlı, yetkililere çalışmaları hızlandırmaları talimatı verdi.

15:18:09 | 2021-11-29


Haberi Sesli Dinle

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, çalışmaları devam eden Samsun Lojistik Merkezi'ni ziyaret etti. Merkez içerisinde incelemelerde bulunan Vali Dağlı, 5 bin metrekarelik ilk fazının 10 gün içerisinde hizmete sunulacağını hatırlatarak, yetkililere "çalışmaları hızların" talimatı verdi. Dağlı, 3 bin 750 metrekareden oluşan ikinci fazın ise önümüzdeki yıl Mart ayında hizmete gireceğini söyledi.

YÜZDE 100 DOLULUĞA ULAŞTI
Toplam 8 bin 750 metrekare alana sahip 7 adet yeni kuru dökme yük deposunun inşaatı ile lojistik merkez içerisindeki iş merkezi, itfaiye ve araç bakım/onarım tesisinde incelemelerde bulunan Vali Dağlı, toplam alanı 80 bin metrekare olan 3 tip deponun 2020 yılı içerisinde yüzde 100 doluluğa ulaştığını hatırlatarak, depolara olan yoğun talebin devam ediyor olması nedeniyle çalışmaların hızlandırılması ve depoların en kısa sürede talepte bulunan firmaların kullanımına sunulması talimatı verdi.

 


Zülkif Dağlısamsun valisilojistik merkez