Geri

Vali Dağlı'dan anlamlı ziyaret

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, OMÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisinde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

12:58:00 | 2021-11-05


Haberi Sesli Dinle

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ile birlikte, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle OMÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisinde tedavi gören çocukları ziyaret ederek, mineklere hediye verdi, acil şifalar diledi.

Ülkemizde her yıl çok sayıda çocuğumuzun yakalandığı ve erken teşhisin tedavisinde büyük bir önem arz ettiği lösemi hastalığına karşı herkesin dikkatli ve duyarlı olması gerektiğini ifade eden Vali Dağlı, lösemi tedavisi gören çocukların moral ve motivasyonunun yüksek tutulmasının tedavi sürecindeki en önemli husus olduğuna dikkat çekerek, bu konuda özveri ve sevgiyle gayret gösteren sağlık çalışanlarına, ailelere ve duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.

Vali Dağlı daha sonra, OMÜ tarafından Çocuk Hastanesi giriş katında açılan ve lösemili minik çocukların eserlerinin sergilendiği 'Sevgi İyileştirir Resim Sergisi'ni ve Kızılay işbirliğiyle düzenlenen 'Hoş Geldin' kermesini ziyaret ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.


Vali Zülkif DağlılösemiliOMÜ