Geri

Vali Dağlı: Bağımlılık geleceği tehdit ediyor

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, "Vatandaşlarımızın da vereceği destekle birlikte bağımlılıkla mücadele konusunda ilimizde büyük bir mesafe alacağımıza gönülden inanıyorum" dedi.

13:30:21 | 2021-11-24


Haberi Sesli Dinle

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin yürütmekte olduğu çalışmaları değerlendirmek üzere Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Figen Çavuşoğlu ve üniversite öğretim üyeleri ile bir araya geldi. Vali Dağlı, bağımlılıkla mücadele konusunda OMÜ bünyesinde Valilik girişimleriyle kurulan Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin yürütmekte olduğu çalışmaları çok önemsediğini belirtti.

GELECEĞİ TEHDİT EDİYOR
Bağımlılığın, çocukların ve gençlerin hem bugününü hem de geleceğini tehdit etmekte, aynı zamanda maddi ve manevi pek çok kayba sebep olduğunu vurgulayan Vali Dağlı, "Uygulama ve Araştırma Merkezinin bütün vatandaşlarımızı ilgilendiren böyle önemli bir konuda araştırma yaparak ortaya koyacağı projeleri, kamu kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde uygulayacağız. Vatandaşlarımızın da bu konuda vereceği destekle birlikte bağımlılıkla mücadele konusunda ilimizde büyük bir mesafe alacağımıza gönülden inanıyorum" dedi.


Vali zülkif dağlısamsunomübağımlılık