Geri

Üç ilçeye aşı uyarısı

Üç ilçeye Sağlık İl Müdürü Muhammet Ali Oruç'tan uyarı geldi. Oruç, "Sizleri de Samsun'un o güzel mavi rengine davet ediyoruz" dedi.

12:45:20 | 2021-10-29


Haberi Sesli Dinle

Samsun'da Covid-19 aşılama çalışmaları sürerken, 18 yaş altı aşılama oranı düşük olan ve sarı renkte bulunan üç ilçeye Sağlık İl Müdürü Muhammet Ali Oruç'tan uyarı geldi. Oruç, "Sizleri de Samsun'un o güzel mavi rengine davet ediyoruz" dedi.


Genel olarak mavi renkte bulunan Samsun'da sarı renkte bulunan üç ilçeye İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç'tan çağrı geldi. Sağlık Bakanlığı verilerine göre Samsun’da 18 yaş üstü ikinci doz aşılamada yüzde 75 oranın altında olan Asarcık, Ayvacık ve Vezirköprü ilçeleri haritada sarı renkte kalınca, Oruç, bu ilçelerde yaşayan aşısız vatandaşları aşı olmaya davet etti.

HAYDİ SAMSUN! AŞIMIZI OLALIM
Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, kurumun resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Samsun'da 18 yaş üstü ikinci doz Kovid-19 aşılamada yüzde 75 oranın altında kalan 3 ilçeyi aşı olmaya davet etti.
Oruç, “Mavi Samsun'umuzun 2. dozda mavi olmayan ilçelerine sesleniyoruz. Asarcık, Ayvacık ve Vezirköprü ilçelerimiz hadi geç kaldınız. Sizleri de Samsun'un o güzel mavi rengine davet ediyoruz. Haydi Samsun, Covid 19 aşımızı olalım. Tüm ilçelerimizle mavi rengin koruyuculuğunda buluşalım" dedi.

Öte yandan Sağlık İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Samsun'da aşılama çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğü belirtildi.


Muhammet Ali OruçaşıSamsunVezirköprüAsarcıkAyvacıkCovid-19