Geri

Tufan İpek yazdı: Yıkılmadık, yaprak döktük!

Gazete Ekip Yazarı Tufan İpek, Samsunspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını kaleme aldı. İpek, takım için uyarılarını sıraladığı yazısında, "Samsunsporlu futbolcular az daha ciddi, az daha istekli ve az daha konsantre olmak zorunda Samsunsporlu futbolcular. Yoksa; her zaman papaz pilav yemez!" dedi.

11:29:58 | 2022-08-28


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor, Erzurum deplasmanından bir puanla dönerken, Gazete Ekip yazarı Tufan İpek, kırmızı-beyazlı ekibin galibiyeti adeta elinin tersiyle ittiği maçı kaleme aldı. Lig başlamadan önce uyarılarını sıraladığını hatırlatan İpek, geçen yıldan ders alınması gerektiğini ve rakipleri ürkütmeye gerek olmadığını belirtti.

Eyüpspor karşısında oynanan futboldan ders alınmadığına vurgu yapan İpek, "Eyüpspor karşısında oynanan futboldan ders alınmamış. Şayet böyle giderse; işler hep böyle olmaz. Bazen aldığın o bir puanı da her zaman bulamazsın" dedi.

Tufan İpek yazısında, "Bu köprünün altından daha çoook sular akar diye yazmıştım. Ancak; az daha ciddi, az daha istekli ve az daha konsantre olmak zorunda Samsunsporlu futbolcular. Yoksa; her zaman papaz pilav yemez!
Bilmem anlatabildim mi?
Şair Murathan Mungan şöyle diyor:
Sanmasınlar yıkıldık!
Sanmasınlar çöktük.
Bir başka bahar için sadece yaprak döktük!"


tufan ipeksamsunsporerzurumspor