Geri

Tufan İpek yazdı: Utanmayacak mısın Başkan?

Gazete Ekip Yazarı Tufan İpek, İlkadım Anıtı önünü set gibi dikilen bilboardların hala kaldırılmamasını eleştirdi. İpek, "Atanın Samsun’a çıkışının anısına yapılan İlkadım Anıtına yapılan bu duvarı kaldırın" dedi.

10:00:36 | 2022-05-12


Haberi Sesli Dinle

Gazete Ekip'in Türkiye gündemine taşıdığı "İlkadım Anıtı'na Bilboord Engeli" hala devam ediyor. İlk Gazete Ekip'te gündeme gelmesinin ardından Samsun ve Türkiye genelinde yankı uyandıran 'utanç duvarı'nın Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hala kaldırılmaması tepki geçerken, Gazeteci Tufan İpek, ayıbı bir kez daha köşesine taşıdı.

Samsun'daki utancı Türkiye'de herkesin duyduğunu ancak Büyükşehir Belediyesi'nin hala kör ve sağır olduğunu belirten İpek, Samsun'un Türkiye'ye rezil edildiğini söyledi.

Ünlü siyasetçi Osman Bölükbaşı'nın sözüne de atıfta bulunan İpek yazısında, "Zengini hayırsız evlat, memuru süslü avrat, siyasetçiyi de kuru inat bitirir!." dedi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın yaklaştığına dikkat çeken İpek yazısında, "Samsun’a siyasetçi akını olacaktır. Atanın Samsun’a çıkışının anısına yapılan İlkadım Anıtına yapılan bu duvarı kaldırın.
Gelen konuklar, bu bilbordları görünce ne diyecekler? Hiç utanmayacak mısın başkan! Hiç mi hatandan ders almayacaksın? Burası sanki Berlin duvarı. 19 Mayıs şehri Samsun’a layık olmak zorundayız…" ifadelerini kullandı.

TUFAN İPEK'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN...

Devamını okumak için tıklayınız


tufan ipekilkadım anıtıbilboardsamsun büyükşehir belediyesisamsunberlin duvarıatatürk heykeli19 mayıs