Geri

Tufan İpek yazdı: Batu Kaplan'la zor!..

Gazete Ekip Spor Müdürü Tufan İpek, Samsunspor'da işlerin "eski tas, eski hamam" olduğunu yazdı. İpek, başarının Başkan Danışmanı Batu Kaplan ile zor olduğunu belirtti.

11:17:02 | 2022-05-30


Haberi Sesli Dinle

Yazısında Yılport Samsunspor'daki durumu değerlendiren Gazete Ekip Spor Müdürü Tufan İpek, her gün Samsunspor'un nabzını tutan birisi olduğuna işaret ederek, "Hala hoca açıklanmadı. Hala hoca alınmadan transferler yapılıyor. Batu Kaplan’la bu iş olur mu? Göreceğiz!" dedi.

ERKEN BAŞLAMAK ÖNEMLİ
Lige ve transferlere erken başlamanın ve erken yol almanın çok önemli olduğuna dikkat çeken Tufan İpek, "Yok takımı tanıyacağım, yok alışma dönemi, yok konsantrasyon, yok uyum sorunu var derken sezonun ortası geliyor. Bu hikayeleri, bu filmi ben daha önce çook izledim… Batu Kaplan’a gelince; daha toy, daha çiçeği burnunda bir futbol otoritesi adayı olabilir. Fakat; şimdi zamanı mı buna karar vermek gerekiyor. Bence hem Batu’ya hem de kulübe yazık ediliyor. Pişmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

TESTİ KIRILMADAN YAZDIM
Şimdi her şeyin toz pembe olduğunu dile getiren İpek, yazısında şu ifadelere yer verdi: "Lig başlayınca, sorunlar başlayınca, işler sarpa sarınca önemli olan o zaman gemiyi idare edebilmekte. Geçen sezon da her şeyi dimdik yazanlardan biri olarak; şimdi de lige başlamadan yol haritasının yanlış olduğunu yazma gereği duydum. Umarım bu kez yanılan ben olurum. Testi kırılınca yazan, yol gösteren ve akıl veren çook çıkacaktır. Ben testi kırılmadan hep yazdım. Yine yazıyorum ve buraya tarihe not düşüyorum! Batu Kaplan’la bu iş zor be dostum!."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ...

Devamını okumak için tıklayınız


tufan ipeksamsunsporfutboltffspor totobatu kaplan